Thon Hotels med Cupfinale tilbud

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon Hotels har nettopp annonsert at de vil gi rabatter på overnatting i form av 10% rabatt pr mål scoret i henholdsvis kvinnenes og herrenes Cupfinale som blir spilt denne helgen.

Og her spillereglene for dette tilbudet:

 • 10 % rabatt per mål i ordinær spilletid – uavhengig av hvilket lag som scorer
 • Minimum 20 % avslag, og maksimalt 80 % avslag
 • Tilbudet kan bestilles i 48 timer etter kampslutt begge dager og gjelder for opphold i helger i januar og februar 2016
 • Tilbudet gjelder utvalgte hoteller i finalelagenes nærområder, et begrenset antall rom, må bestilles på thonhotels.no, forhåndsbetales, og er ikke refunderbart

For damenes Cupfinale som gikk i går og endte 2-3, gis det da 50% rabatt på hotellrom på Thon Hotel Arena, Thon Hotel Lillestrøm og Thon Hotel Saga.

Herrenes Cupfinale spilles senere i dag, og da gjelder tilbudet på hoteller i lagenes hjemby, altså Sarpsborg og Trondheim. Så kanskje vi da skulle satse på resultatet 4-4?

Thon Hotels har deres eget bonusprogram som heter Thon Discovery. Du kan lese mere om dette programmet på denne linken.

Du kan også opptjene 500 EuroBonus-poeng ved overnatting på Thon Hotels, og så kan man også nyte godt av deres pågående kampanje som gir doble EuroBonus-poeng hvis du booker før 1. desember og bor på Thon hotels mellom 1. desember og 31 januar. Så her kan du slå minst to fluer i en smekk.

Kommentar

 1. Chrt sier

  Dette ble vel litt feil?
  Hos Thon er ikke damenes cupfinale nevnt med et ord og søk på Thon hotel Arena på Lillestrøm ga dårlig med rabatt…

  • Erling sier

   Nei det var et reelt tilbud fra Thon hotels. Det nytter dessverre ikke å linke til siden hos Thon nå lenger, da tilbudet er utløpt. Det var jo kun gyldig i 48 timer etter at cupfinalen var ferdig. Kvinnenes cupfinale gikk lørdag, og det er mulig du enten var over de 48 timene med å bestille eller at det ikke var flere ledige rom igjen i den kategorien du søkte etter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *