Tid for Julekalender

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Adventstiden er over oss, og som tidligere år benytter en god del virksomheter til å markedsføre seg ved bruk av julekalender. Disse byr på nye tilbud eller muligheter for å vinne noe hver dag fra 1 til 24 desember.

I reisebransjen blir dette godt utnyttet. SAS har kjørt julekalender i flere år, og i årets kalender ser det ut til at det prioriteres tilbud med Eurobonus poeng. I dagens luke, for 5. desember, tilbys det 20% rabatt ved kjøp av gavekort for poeng på Gavekort Torget. I de foregående dagene har det vært ekstra poeng ved bestilling av gitte ruter samme dag, eller poengrabatt ved bestilling av bonusreise samme dag.

Norwegian Cashpoint har også en julekalender hvor man kan både vinne og tjene cashpoints.

Oslo Lufthavn har også julekalender, og samarbeider med de mange brukerne av flyplassen om daglige spørsmål med tilhørende premier. I dag er det i samarbeid med restaurant Le Grand Comptoir og man har et bilde med 3 alternative steder det kan være fra. Svarer man rett kan man vinne en middag for 2 på restauranten.

Reisebyrået «Ticket» presenterer i sin julekalender i dag en konkurranse i samarbeid med Qatar Airways  hvor spørsmålet er hvilket fotballag Qatar Airways sponser. 3 alternativer og mulighet for å vinne reisegavekort med Qatar Airways for 5000 kr. De har også en gjennomgående konkurranse som medfører at dersom du svarer riktig på minst 3 luker, er du med i sjansen for å vinne hovedpremien: Reisegavekort fra Ticket på kr 20 000,-.

Flere har julekalender via Facebook, og der er kravet at du må like siden for å delta. Herunder finner man blant annet Thon Hotels.

Du finner også julekalendere hos StarTour, DERtour, Apollo, Tyrkiareiser, Viatours, Reisevarehuset, DFDS og Color Line. Og det finnes helt sikkert flere også for den som vil.

Hvilket julekalendere er du med på, og har du vunnet noe? Fortell gjerne mer i vårt forum.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *