SAS Business Class til USA i sommerferien fra 16 385,-

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Salg i SAS Business Class må vi se langt etter her hjemme, men i andre markeder kan det av og til være mulig å gjøre et kupp. Starter du turen fra en flyplass i Tyskland kan det være penger å spare om du skal ta årets sommerferie i USA. Muligheten for poengopptjening i SAS EuroBonus gjør disse tilbudene enda mer attraktive.

Akkurat nå er det mulig å finne ganske så gode priser i SAS Business Class til USA med avreise fra en hvilken som helst flyplass i Tyskland. Hamburg ser ut til å være et godt utgangspunkt, både med tanke på tilgjengelighet, pris, og enkel og rimelig posisjonering.

Vi finner ikke noen informasjon om hvor lenge denne kampanjen varer, men vi tipper det lønner seg å være rask på avtrekkeren her. Reiseperioden ser ut til å være fra 1. juli og ut august 2019. Opphold på minimum seks dager, eller natten mellom lørdag og søndag, kreves for å få de beste prisene.

SAS Business Class til USA fra kr. 15 169,-

Ved hjelp av Google Flights og Momondo finner vi følgende priser med til USA:

New York fra kr. 16 385,-
Boston fra kr. 16 386,-
Washington DC fra kr. 16 385,-
Miami fra kr. 17 098,-
Chicago fra kr. 17 307,-
SAS Business Class til USA
Den beste priser fra Hamburg til New York. Skjermdump fra momondo.no

Vi skal ikke garantere at vi har funnet de beste prisene, så det lønner seg å gjøre litt research før man bestiller.

Bonuspoeng

For bonusjegeren er disse tilbudene svært attraktive og spesielt hvis du allerede har gullkort i EuroBonus. Med SAS gir alle destinasjoner i Asia 12 000 – 18 000 poeng tur/retur til EuroBonus. I tillegg gir turen mellom Hamburg og København/Stockholm/Oslo 3 000 poeng. Totalt sitter du igjen med minst 15 000 poeng, eller 18 750 poeng om du har gullkort eller bedre fra før. I tillegg kommer eventuelle poeng fra posisjoneringen.

SAS Business Class

SAS er kjent for å ha et godt business class-produkt og mange mener at dette er noe av det beste du får fra er europeisk Star Alliance-selskap. Vi har testet SAS Business Class flere ganger, om du vil lese deg opp på hva du kan forvente.

SAS Business class sete lagt halvveis bakover (Foto: SAS)
SAS Business Class

Forsidefoto: 12019 / Pixabay

Kommentar

  1. MY sier

    SK C OSL-EWR koster 17990kr direkte. Skal man til og fra HAM dyrere. Så tilbudet er ikke SÅÅÅ bra:)

    • Martin sier

      Hei! Nei, du har rett i det. Det er billig til SAS Business å være, men det betyr ikke at det ikke kan finnes bedre tilbud fra andre flyselskaper/avreiseland. Takk for at du deler 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *