Tjen Eurobonuspoeng på en gratis måned med ViaPlay

Tjen Eurobonuspoeng på en gratis måned med ViaPlay

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå kan du prøve Viaplay gratis i en hel måned og samtidig tjene 478 Eurobonuspoeng. Viaplay er perfekt underholdning for barn og voksne nå som høstmørket er på vei.

Tilbudet finner du i shoppingportalen til SAS Eurobonus. I tillegg til Viaplay.no kan du handle i mer enn 300 andre nettbutikker. Hvis du avbestiller abonnementet før fristen avsluttes, tjener du fortsatt poeng.

Se din favorittserier offline

Viaplay er elsket av mange som tilbringer mye tid på farten – med Viaplay er det lett å bli underholdt både hjemme og på reise.

Det beste med Viaplay er at man enkelt kan lagre favorittserien din, film eller tv-program og se den offline. Det bidrar til å gjøre Viaplay til en perfekt reisepartner. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned Viaplay-appen på telefonen eller nettbrettet ditt. Deretter velger du hva du vil se offline og den laster det ned for deg.

Derfor er Viaplay perfekt når du er i bil, buss, tog eller fly. Du tar bare innholdet med deg. Det gjør det også perfekt for barna, slik at de kan få sine favoritter på ferie.

Slik kommer du i gang

For å registrere din Eurobonuskonto må du logge inn i shoppingportalen på denne linken. Deretter trykker du på det erkenorske uttrykket Shop nu for å komme inn til Viaplay sine sider.

Prøv Viaplay gratis

Så trykker du Prøv en gratismåned og velger pakken som vanligvis koster 119 kr per måned. På neste side ser du at denne er satt til 0 kr.

Så kan du opprette en konto med Facebook eller e-post og så er du klar til å bruke Viaplay og kan se alt innholdet som er tilgjengelig. Du kan også bruke kontoen din på flere enheter om gangen.

Denne pakken gir tilgang til:

  • Populære serier fra USA og Norge
  • Nye filmer hver uke
  • Mange kjente barneserier
  • Last ned serier og filmer og se på nettet
  • Se vår originale serier
  • Populære realityserier

Viaplay fungerer på følgende enheter:

Mobiler og tablets er både med Apple iOS og Android OS. Så du vil kunne få det til at virke på de fleste telefoner og tablets på markedet i dag.

Betingelsene

Vilkårene er som følger:

  • Kan bare brukes en gang og gjelder for nye kunder
  • Du tjener ikke EuroBonus Extrapoint på frakt eller andre håndteringskostnader
  • Sier du ikke opp abonnementet innen en måned løper det automatisk videre

MERK: Alle spørsmål vedrørende tildeling av EuroBonus-poeng må rettes til SAS EARN SHOPs kundeservice.

Les også: SAS med kampanje på bonusreiser i Noreg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *