Torsdag 06 oktober: Kveldens Now-or-Never

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For enkelte vil det å vente på torsdagens «Now or Never«-tilbud fra SAS være trøstepremien når Viking-Lotto kupongen ikke gikk inn dagen før. Og idag byr SAS på virkelig noen godbiter det kan være vel verd å lete etter.

Som vanlig må billettene bestilles innen midnatt. Reiseperioden for dette tilbudet er fra 24 oktober  til 31. mars, så her skulle det være gode muligheter til å finne seg en billett til en billig penge. Vi klipper destinasjoner og priser fra SAS sin hjemmeside. Prisene har utgangspunkt i Oslo:

Skjerm-dump - SAS.no - torsdag 06 oktober 2016
Skjerm-dump – SAS.no – torsdag 06 oktober 2016

Denne uken er det litt «hummer og kanari» på menyen. Alt fra Alta til Barcelona. Som vi antok, er det også kjempepriser på London. Dette tror vi skyldes at Ryanair starter opp ruter fra Oslo Lufthavn mot slutten av oktober.

Storby weekend ?

Hva med en storby-weekend ? Her er det priser som burde passe de fleste. Selv om prisene gjelder fra Oslo, vil vi anbefale at du sjekker prisene fra ditt hjemsted. Det kan hende at det ikke er så mye dyrere.

Husk også at du tjener EuroBonus-poeng selv på disse kampanjeprisene når du reiser med SAS. Så da er det bare å komme igang med å lete etter priser.

InsideFlyer.no ønsker alle en god tur !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *