Icelandair introduserer nye destinasjoner 2017

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Icelandair kunngjorde 05 oktober 2016 ytterligere ekspansjon i sitt globale nettverk ved å inkludere en helårs rute til Tampa International Airport  og sesong flyvninger til Philadelphia International Airport. Flyvningene starter 30. mai 2017 til Philadelphia, Pennsylvania med 4 ukentlige avganger; onsdag, fredag, lørdag og søndag. 6. september 2017 starter flyvingene til Tampa Bay, Florida med 2 ukentlige avganger, mandag og torsdag.

 

«Tampa Bay og Philadelphia vil styrke Icelandairs tilstedeværelse på østkysten av USA, vi vil kunne tilby våre passasjerer raskere reisetid til mer enn 25 destinasjoner i Europa. Floridians og philadelphians vil nå få et glimrende alternativ for reise til Island og videre til Europa, mens europeere og islendinger vil få tilgang til solfylte strender, de mange attraksjoner Tampa Bay området kan by på, samt tilgang til den historiske byen Philadelphia, den femte største byen i USA. Dette er spennende og et spesielt øyeblikk for Icelandair, vi ser frem imot å se Philadelphia og Tampa Bay om bord i vårt nettverk for 2017»

Birkir Holm Gudnason, CEO, Icelandair.

 

Siden 1937

Icelandair i luften siden 1937, har en lang historie med å bygge bro mellom Nord Amerika og Europa med sine flyvninger via Island. Flyselskapets utvikling de senere årene har vært med på å mangedoble turismen til Island. Island er en av Europas heteste destinasjoner. Nå fortsetter Icelandair å vokse ved ytterligere å forsterke sin flyflåte, introdusere flere destinasjoner og inkludere populære fasiliteter om bord som personlige underholdningssystemer og gate-to-gate – internettilgang. Med dagens kunngjøring, Tampa Bay og Philadelphia, vil Icelandair nå kunne tilby flyvninger til 18 Nord Amerikanske destinasjoner.

Philadelphia er en av de mest populære byene i USA. Lokalisert  i Pennsylvania, halvveis mellom New York og Washington. Philadelphia er stedet for noen en av USAs viktigste historiske øyeblikk, uavhengighetserklæringen ble undertegnet der i 1776. Grunnloven ble skrevet og undertegnet i 1787. Byen er en av de største i USA med en befolkning på 7,2 millioner mennesker. Icelandair vil om sommeren operere med 4 ukentlige avganger til den internasjonale flyplassen som er en av Nord Amerikas største.

Tampa i Florida, Mexicogolfen, er senter for administrasjon og service for de 4,5 millioner innbyggerne. Området er mest kjent for turisme og sine byer St. Petersburg, Clearwater og Sarasota. Tampa ligger i underkant av to timers kjøre tur fra Orlando.

Kilde: icelandair.us

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *