Icelandair flagger for Islands 100 års selvstendighet

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I tillegg til å få en kjempestart på VM med 1-1 mot Argentina, feirer Island 100 års uavhengighet i disse dager.  Icelandair markerer dette med å male et av sine Boeing 757-300 som det islandske flagget. Flyet skal fly Islands fotballsupportere til årets fotball-VM i Russland.

Island er det minste landet noen sinne har kvalifisert seg til et av verdens største idrettsarrangementer.  For å illustrere dette har flyet blant annet grønt teppe i flyet for å gi inntrykk fotballbanen og med det islandske flagget på nakkestøtten.

Björgólfur Jóhannsson, President og CEO hos Icelandair sier,

Vi ville gjøre noe helt spesielt for å markere denne milepælen i vår historie og håper at både islendinger og våre gjester fra hele verden vil få en god opplevelse i dette flyet. Sammen med vår islandske service, ønsker vi også at våre reisende har en fin reise og opplever islandsk kulturarv allerede før de går av flyet.

Alle Icelandair sine fly er oppkalt etter islandske vulkaner eller andre av øyas naturperler. Dette flyet er døpt ‘Þingvellir’ etter Islands nasjonalpark og vil fly på samtlige ruter. Dette er det tredje flyet av spesielle fly etter ‘Hekla Aurora’ og ‘Vatnajökull’ som ble introdusert i henholdsvis 2015 og 2017. Navnene er inspirert av nordlyset og Europas nest største isbre.

Team Iceland Stopover

Icelandair er sponsor av det Islandske landslaget, og tidligere i år lanserte de Team Iceland Stopover. Dette er en rekke 90-minutters fotballinspirerte aktiviteter man kan oppleve om man benytter seg av deres Stopover-tjeneste. Tjenesten er tilgjengelig ut juni 2018: www.Icelandair.com/Team-Iceland-Stopover

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *