SAS flyr til Hong Kong fra København

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra oktober åpner SAS en rute til Hong Kong fra København. Fem ukentlige avganger med en attraktiv tidtabell med flygninger om natten begge veier – som kundene har etterspurt.

Denne interkontinentale ruten gir gode direkteforbindelser til og fra flere byer i Norge.

SAS’ finansdirektør Torbjørn Wist sier:

Vi åpner en helårsrute mellom København og Hong Kong, som skaper vekst og tilgjengelighet, og støtter turismen også i Norge. Med en særdeles attraktiv tidtabell så vil denne spennende verdensbyen bli effektivt tilgjengelig for mange nordmenn.

Inntil nå har SAS fløyet fra Stockholm til Hong Kong, men ut fra en helhetsvurdering hvor bedre avgangstider og større markedsgrunnlag inngår, så velger SAS å flytte ruten fra den svenske hovedstaden til den danske i oktober 2018.

Torbjørn Wist sier:

Dette er en stor interkontinental rute som spesielt er viktig for våre forretningsreisende i hele Skandinavia, men også for andre nordeuropeiske land, som gjerne vil fly via København til/fra Hong Kong. Vi overveier løpende forskjellige faktorer når vi åpner eller flytter ruter, og her mener vi at vi har den beste langsiktige løsningen.

Denne attraktive tidtabellen gjør at reisende får lengre dager på bestemmelsesstedet etter ankomst, samt effektive forbindelser videre til Australia, New Zealand, Thailand og Singapore blant annet.

Man kan bestille billetter på den nye ruten til Hong Kong fra København fra 15. juni, og første flygning er 28. oktober, på følgende tidtabell:

  • Flight SK965 går fra København 20:55 og ankommer Hong Kong 14:45 dagen etter lokal tid. Avgang alle dager, så nær som mandag og tirsdag.
  • Flight SK966 går fra Hong Kong 01:20 lokal tid, og ankommer København 06:20 samme dag. Avgang alle dager, så nær som onsdag og torsdag.

Foto: SAS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *