Kundene har talt: De beste hotellopplevelsene får man hos Nordic Choice Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Digitale løsninger, troverdighet innenfor miljø- og samfunnsansvar, og personalisering trekkes frem i ny kundeundersøkelse fra KPMG.

I åtte år har revisjons- og rådgivningsselskapet KPMG kartlagt kundeopplevelse internasjonalt. Når undersøkelsen nå er gjennomført for første gang i Norge, stikker Nordic Choice Hotels av med best plassering av hotellselskapene.

110 merkevarer innenfor åtte ulike bransjer er kartlagt. KLP topper listen, mens Nordic Choice Hotels kommer på en femteplass samlet sett.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels sier:

Vi skal levere de beste gjesteopplevelsene, og vi strekker oss så langt som mulig hver dag for å innfri drømmer og forventninger. Å få en slik respons fra gjestene er vi svært takknemlige for, og det motiverer oss til å fortsette å forbedre oss.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels. Foto fra Nordic Choice Hotels.

Forventningene til en smidig og enkel opplevelse er sterke hos norske forbrukere. KPMG opplever at digitale løsninger er svært viktige, men ikke avgjørende for om man havner i topp. Den samme erfaringen har man gjort seg i Nordic Choice, hvor stadig mer funksjonalitet i egen mobilapp skal gi gjestene et bedre hotellopphold.

Lisa Farrar, digitaldirektør i Nordic Choice Hotels sier:

Vår strategi er å mikse det fysiske og det digitale møtet med gjesten. Vi skal være en digital spydspiss i bransjen, og vi er stolte av at vi på stadig flere hoteller kan tilby gjestene både å sjekke inn og ut via mobilappen, som de kan bruke som nøkkel under oppholdet. Flere funksjoner er på vei, og vi tester nå alt fra stemmestyrte konferanseverter til personaliserte rom.

I undersøkelsen peker KPMG på en endring i hva gjestene etterspør: “Unge segmenter krever hoteller med miljøprofil, samfunnsansvar, digitale løsninger, enkelhet og hverdagsluksus, og er ofte ikke så opptatt av at rommet skal være stort”.

Silseth sier:

Vårt ansvar strekker seg langt utenfor hotelldøren, og vi har sagt at vi skal være med å skape en bedre verden. Derfor satser vi tungt på humanitære, lokale og bærekraftige tiltak. Jeg tror noe av nøkkelen til vår gode plassering ligger i at vi i lang tid har vært en utfordrer innenfor disse spørsmålene.

Tidligere i år ble Nordic Choice Hotels bransjevinner i undersøkelsen Norsk Kundebarometer for sjette år på rad. I like mange år har man vært bransjeleder i bærekraftundersøkelsen Sustainable Brand Index. I siste Norsk Innovasjonsindeks fra NHH er hotellselskapet nummer syv i Norge, og igjen høyest plassert i hotellbransjen.

Toppfoto: Foto fra Nordic Choice Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *