Trekning og kampanjer fra American Express i sommer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

American Express har valgt å legge flere trekninger og kampanjer til årets sommermåneder. Bruker du kortet ditt i sommer kan du være en av 3 vinnere av 60.000 EuroBonus-poeng, samtidig som du i juli tjener flere poeng på bruk i utlandet enn man vanligvis gjør. For de som ikke har et SAS American Express tilbys det også en mulighet til å vinne 60.000 EuroBonus-poeng om man velger å bli kunde i sommer.

Også i fjor var det lignende tilbud fra American Express, så det er tydelig at de satser på sommermånedene for en intensivering av kampanjer og trekninger. I år er det 3 ulike trekninger og kampanjer man bør vite om:

– Bruker du kortet minst -1- gang pr. sommermåned (juni, juli og august) er du automatisk med i trekningen av 60.000 EuroBonus-poeng. Denne kampanjen gjelder SAS American Express-kort. Det trekkes ut totalt -3- vinnere. For de uinnvidde kan vi fortelle at 60.000 EuroBonus-poeng holder til f.eks. 6 t/r innenlands i Norge eller 1 t/r til USA i økonomiklasse. Se fullstendige vilkår her.

– I hele juli måned får du 50% høyere opptjening av EuroBonus-poeng på dine SAS American Express-kort og 50% høyere opptjening av Membership Rewards-poeng (MR) på «vanlige» American Express-kort (centurion line) når du benytter kortet til varekjøp i utlandet. Det vil si at du f.eks. opptjener 30 EB-poeng pr. 100,- om du har SAS Amex Platinum. Bemerk at kjøp på utenlandske nettbutikker og kontantuttak ikke gjelder, så her er det rene varekjøp i butikk (POS-kjøp) som gir deg den ekstra opptjeningen.

– Om du ikke er kunde hos SAS American Express har de nå en trekning som gjør at du (i tillegg til den vanlige velkomstbonusen) er med i trekningen av 60.000 EuroBonus-poeng om du blir kunde i juni, juli eller august. Det trekkes, etter hva vi har forstått, 1 vinner.

Gode tilbud?
Vår vurdering er at dette er gode tilbud/muligheter for oss kunder av American Express!

For hovedtrekningen blir man automatisk og gratis med i kampen om ekstrapoengene om man benytter seg av kortet sitt minst -1- gang pr. måned. For mange vil trolig dette uansett være tilfelle, men er kortet noe man normalt ikke benytter mye kan man vurdere å legge inn minst ett kjøp i hver måned. Det trekkes -3- vinnere, men uten noen som helst formening om hvor mange kunder SAS American Express har er det vanskelig å vurdere vinnersjansene.

Den økte opptjeningen i utlandet er etter vår vurdering også et godt tilbud. Er man på ferie anbefaler stort sett alle banker at man uansett benytter kredittkort for økt sikkerhet, så om man er innehaver av et American Express kan det kanskje være kortet man velger å benytte. Om man ønsker EuroBonus-poeng på kontoen er SAS Amex Platinum / American Express Platinum (centurion) uansett de kortene som har høyest opptjening, så en ytterligere høyning i opptjeningen ser vi på som kun positivt! Her kan man fort tjene verdifulle EuroBonus-poeng om man legger ut for hele storfamilien når hotellregningen skal gjøres opp.

Også for nye kunder er det lite negativt å spore i at man automatisk får muligheten til å vinne 60.000 EuroBonus-poeng. Vi mener likevel at man ikke bør ta dette med i vurderingen om man er i tvil om kortet i utgangspunktet er det riktige for deg. Som kjent har flere av kortene fra SAS Amex relativt høy årsavgift (og litt begrenset antall brukersteder), så her må man ha et bevisst valg om hvilket kort som er det riktige for deg og ditt handlemønster. Kanskje er det andre alternativer som passer deg bedre (Trumf VISA, Shell MasterCard etc). Vi har heller ingen anslag på hvor mange nye kunder som kommer til å bestille kortet i sommermånedene, så også her blir det umulig å vurdere «oddsen» for å vinne denne premien.

Følg denne lenken om du vil lese mer om opptjening av EuroBonus-poeng ved kortbruk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *