I dag er det Trippel-Trumf Torsdag igjen!

Trippel-Trumf torsdag

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Denne uken starter helgen allerede på torsdag for oss bonusjegere. Torsdag 12. september er det tid for Trippel-Trumf torsdag igjen! Gjør du unna helgehandelen allerede i morgen kan du sikre deg verdifulle Trumf-poeng som du kan bruke på din neste bonusreise.

Noen utvalgte torsdager i året har Norgesgruppens butikker Trippel-Trumf Torsdag. Da får du som Trumf-medlem hele 3 % Trumf-bonus på alt du handler hos KIWI, SPAR, Joker, MENY, CC-mat, Nærbutikken og Jacob’s. Trumf-poenge kan du konvertere til bonuspoeng i SAS EuroBonus eller Nordic Choice Club.

Slik får du flest mulig bonuspoeng

For å få flest mulig bonuspoeng bør du betale med et kredittkort som gir bonuspoeng eller ekstra Trumf-bonus. Betaler du med Trumf Visa eller Shell MasterCard tjener du 4% Trumf på det du handler, og du kan tjene opptil 60 EuroBonus-poeng per 100 kroner. Du kan også kombinere det blå Trumf-kortet med for eksempel SAS AmEx Elite og tjene 60,5 EuroBonus-poeng per 100 kroner.

KIWI Pluss
Som KIWI PLUSS-kunde får du 15% Trumf-bonus på fersk fisk, frukt og grønt. Foto: kiwi.no

Planlegger du storhandel av fersk fisk, frukt og grønt, bør du absolutt vurdere å legge handleturen til KIWI. Som KIWI PLUSS-kunde får du nemlig 15% Trumf-bonus på disse varegruppene og 17% når det er Trippel-Trumf torsdag. Betaler du i tillegg med et kredittkort som gir bonus kan du tjene opptil 249,5 EuroBonus-poeng per 100 kroner. Slikt blir det flyturer av!

Vinn 2 500 Trumf-poeng

Som vanlig når det Trippel-Trumf torsdag har Trumf en konkurranse på Facebook hvor du kan vinne 2 500 Trumf-poeng. Det eneste du behøver å gjøre er å melde deg på arrangementet Trippel-Trumf torsdag på Facebook og legge igjen en kommentar på hva du synes den beste fordelen med Trumf. Det er vel ikke noen tvil om hva den beste fordelen er?

Få mest mulig ut av Trumf-medlemskapet ditt

For oss bonusjegere er Trumf og ViaTrumf et av de viktigste redskapene i jakten på EuroBonus-poeng og poeng i Nordic Choice Club. I vår guide til Trumf og Viatrumf viser vi deg hvordan du får mest mulig ut av Trumf-medlemskapet ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *