SAS Now or Never-tilbud til tre byer i USA

SAS Now or Never Miami, Washington, Los Angeles, USA

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Travel Now or Never-kampanjen fra SAS er et sikkert tegn på at det er torsdag og helga nærmer seg. Hva er vel bedre enn å ta fatt på ukas siste arbeidsdag vel vitende om at du akkurat har gjort en god deal på din neste USA-tur?

Vi ser gjerne at SAS kommer med flere tilbud på premium-billetter, men vi er uansett glade for gode priser på de interkontinentale rutene. I kveldens Now or Never fra SAS er det Los Angeles, Miami og Washington som står på menyen.

Los Angeles
Foto: b2267969 / Pixabay

Tre byer i USA

I kveld kan du sikre deg din neste USA-tur til omtrent samme pris som du betaler for en tur/retur-reise mellom Trondheim og Oslo. Er du ikke sikker på hva du skal velge, er det lov å forsyne seg flere ganger. Husk at billettene er av typen Go  Light, som ikke inkluderer bagasje.

Los Angeles (LAX)Fra 3 036,-
Miami (MIA)Fra 2 793,-
Washington (IAD)Fra 2 786,-

Prisene over gjelder med Oslo Lufthavn som avreiseflyplass. Lavpriskalender med priser fra din nærmeste flyplass finner du på SAS sin Now or Never-kampanjeside.

Bonuspoeng

Det er ikke all verden å hente på poengfronten på de billigste billettene, så dette er ikke en tur du tar for poengenes skyld. Du vil faktisk sitte igjen over dobbelt så mange poeng for en tur i SAS Plus mellom Oslo og Trondheim. En tur til Los Angeles via København vil deg 680 EuroBonus-poeng tur/retur. Har du allerede gullkort eller bedre får 25% ekstra.

Oppgraderer du billetten din til Plus eller Business er det langt mer å hente.

Betingelser

Billettene må bestilles mellom klokken 18.00 – 24.00 torsdag 12. september 2019. Reiseperioden er fra 1. november 2019 til 31. mars 2020, med unntak av perioden 19.12.2019 til 05.01.2020. Du har alltid fri avbestilling innen de første 24 timene etter booking om du bestiller direkte fra flyselskapets hjemmeside.

De aller fleste flybilletter hos SAS gir opptjening av EuroBonus-poeng. Ikke glem at du opptjener 20-25 EuroBonus ekstrapoeng per 100 kroner på selve billettkjøpet om du betaler med SAS Mastercard eller inntil 30 ekstrapoeng per 100 kroner med American Express.

Du finner mange artikler om EuroBonus i arkivet vårt.

God reise!

Forsidefoto: tammon from Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *