SAS åpner rute til Sevilla fra Stockholm

Parlamentsbygningen i Sevilla

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med 29. februar neste år vil SAS fly til Sevilla i Spania fra Stockholm Arlanda. Den nye ruten til den andaluciske hovedstaden vil ha avganger hver lørdag fram til 16. mai.

Den nye sesongruten gir skandinaviske reisende lettere tilgang til det behagelige klimaet sør i Spania, i landets fjerde største by Sevilla.

– Vi er svært glade for å kunne tilby enda en rute til Spania, som er en av våre mest populære destinasjoner. Sevilla er en by med fascinerende historie og dette gir våre kunder nye muligheter til å oppdage Andalucia, sier Karl Sandlund i SAS.

Kort vei til golf og badestrender

Sevilla er blant annet kjent for flamenco og historiske bygninger som Alcazar og Le Catedral. Det varme og behagelige middelhavsklimaet sørger for mange gode muligheter til å spille golf året rundt i områdene utenfor byen. Sevilla har også kort vei til kystområder som Cadiz og Huelva, med mange strender og gode bademuligheter.

Strandliv i Huelva, Andalucia, Spania, Spania
Badestrender i Huelva, Andalucia. Foto: Alfonso Cerezo / Pixabay 

Den nye ruten skal flys med SAS’ nye Airbus A320neo, som er et av det mest stillegående og drivstoffeffektive flytypene på markedet. Sevilla er selskapets sjette destinasjon fra Sverige, etter Alicante, Barcelona, Gran Canaria, Palma de Mallorca og Malaga.

SAS Airbus A320neo
SAS Airbus A320neo

Billetter er tilgjengelig fra og med i dag.

Forsidefoto: Raw2Jpeg / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *