Gjør et kupp på Singapore Airlines First Class Suites i Airbus A380!

Singapore Airlines First Class Suites

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Singapore Airlines First Class Suites i Airbus A380 kan nok virke uoppnåelig for mange av oss. De færreste av oss har mulighet til å kjøpe disse billettene uten å måtte selge huset først og tilgjengeligheten for poeng er svært begrenset. Er du villig til å ta en liten omvei er det likevel mulig å realisere drømmen.

Akkurat nå kjører Lufthansa ganske så aggressive priser på First Class fra Helsinki til Singapore. Det er mulig å få billetter helt ned i 27 487,- tur/retur. Lufthansa First Class er vel og bra, men rosinen i pølsa med dette tilbudet er muligheten til å booke en codeshare-flygning med Singapore Airlines og Airbus A380 til samme pris!

Singapore
Nå kan du reise med stil en av verdens stiligste byer. Foto: Michael Siebert / Pixabay

Singapore Airlines Suites fra 27 487,-

For all del, vi elsker Lufthansa First, men det er ikke til å nekte for at Singapore Airlines Suites ser enda mer eksklusivt ut. Airbus A380-flyet som betjener ruten mellom Frankfurt og Singapore tilbyr foreløpig kun det gamle Suites-produktet, uten at vi tror det har veldig mye å si for opplevelsen.  

Singapore Airlines First Class Suites fra Helsinki. Pris fra momondo.no.
Vi har brukt Google Flights og momondo.no for å finne de beste prisene.

Vi er ikke sikre på hvor lenge dette tilbudet varer, så her lønner det seg å være kjapp på avtrekkeren. Tar du den sammen turen fra Frankfurt ligger prisen til sammenligning på rundt 60 000,- tur/retur.

Dette tilbudet kan også bookes fra Oslo Lufthavn som en del av SWISS- og Lufthansa-tilbudet vi skrev om for noen dager siden, men til en noe høyere pris. Du kan uansett posisjonere deg enkelt og rimelig til Helsinki fra flere norske byer.

Singapore Airlines First Class Suites fra Oslo. Pris fra momondo.no.

Hvis du av en eller annen grunn ikke er overbevist om at Singapore Airlines Suites er noe for deg, ser det ut til at du kan kombinere med Lufthansa eller SWISS en av veiene.

Bonuspoeng

Singapore Airlines First Class gir 200% opptjening til SAS EuroBonus, som ikke er det beste du får, men helt greit. Velger du å fly med Lufthansa får du 300% opptjening til SAS EuroBonus, men personlig er jeg villig til å ofre noen bonuspoeng for å få oppleve Singapore Airlines Suites.

Er det egentlig bra?

Jeg har dessverre ikke fått mulighet til å prøve Singapore Airlines Suites enda, men ut ifra bilder og anmeldelser jeg har lest virker det temmelig sikkert at svaret er ja. Selv om det altså er snakk om det gamle Suites-produktet er servicen den samme og kabinen ser uansett svært eksklusiv ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *