Bekreftet: ikke lenger poeng for ny klasse når du oppgraderer med poeng

Devaluering av EuroBonus

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det kommer ikke som noen overraskelse, men det er like fullt dårlige nyheter. En av de største fordelene SAS EuroBonus har over andre bonusprogrammer er at du får poeng for ny klasse når du oppgraderer flyreisen din, også når du oppgraderer med poeng, ser nå ut til å forsvinne.

I går hadde SAS sitt første After Work-event på hovedkontoret sitt i Frösundavik utenfor Stockholm. Arrangementet er forbeholdt EuroBonus Diamond- og Pandion-medlemmer. Her ble denne endringen bekreftet av selskapet og det ble gitt flere indikasjoner på at det kommer endringer som ikke nødvendigvis er til det bedre.

Ingen statuspoeng for oppgradert klasse

Tidligere i år endret SAS betingelsene sine for oppgraderinger gjennom PlusGrade-systemet. I de nye betingelsene sto at det at oppgraderinger for poeng kun vil gi opptjening i henhold til opprinnelig klasse. Disse betingelsene ble raskt trukket tilbake og forklaringen fra SAS var at endringer som skulle komme på et senere tidspunkt ved en feil hadde blitt publisert for tidlig.

– Det har skjedd en feil og vilkårene har ved en feil blitt publisert allerede nå, selv om dette er en endring som først kommer senere i år. De gamle vilkårene gjelder fortsatt og teksten på nettsiden vår er blitt endret tilbake igjen. Vi beklager ovenfor de av får kunder som er blitt berørt og vi er i kontakt med dem så de ikke blir påvirket. Når denne endringen kommer går vi selvfølgelig på forhånd ut til våre kunder med informasjon, Troels Karlskov fra SAS danske PR-avdeling den gang.

SAS EuroBonus-kort

Det var med andre ord ingen tvil om at dette var en endring som ville komme, så derfor er det ingen overraskelse at endringen nå er bekreftet. Dette er heller ikke noe som er unikt for SAS og mange andre flyselskaper deler denne praksisen. Vi håper våre lesere får mulighet til å utnytte den svært fordelaktige muligheten til å tjene statuspoeng før endringene trer i kraft i oktober.

After Work kommer til Oslo 24. september

Om litt over en uke holder SAS sitt norske After Work-arrangement. Da vil vi forhåpentligvis få mer informasjon om endringer som kommer i tiden framover. InsideFlyer er selvfølgelig til stede og rapporterer fra arrangementet, og vi håper å få møte mange av våre lesere der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *