Salg på SWISS og Lufthansa First Class fra Oslo til Asia

Bangkok, Asia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vil du reise som en konge (eller dronning) på din neste tur østover? Akkurat nå finner vi svært gode priser i SWISS og Lufthansa First Class til Asia med avreise fra Oslo. Direkte billig er det kanskje ikke, men fortsatt langt under normalpris.

Med avreise fra Oslo Lufthavn finner vi akkurat nå priser til utvalgte reisemål i Asia med SWISS og Lufthansa First Class. Tilbudet ser ikke ut til å ha noen utløpsdato, men må bookes 90 dager før avreise. Opphold på seks dager eller natt mellom lørdag og søndag kreves for å få de beste prisene.

Tilbudene

Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste tilbudene. I mange tilfeller kan du kombinere flygninger med SWISS og Lufthansa, om du har lyst til å prøve begge selskapene.

SWISS og Lufthansa First Class til Asia
Skjermdump fra momondo.no
Shanghai (PVG)Fra 32 123,-
Beijing (PEK)Fra 32 126,-
Hongkong (HKG)Fra 32 176,-
Singapore (SIN)Fra 32 348,-
Bangkok (BKK)Fra 32 851,-
SWISS og Lufthansa First Class til Asia
Kart fra gcmap.com

Bonuspoeng

De fleste vil nok velge å kreditere poengene til SAS EuroBonus. Da vil langdistanseflygningene gi 300% opptjening i Lufthansa og 200% opptjening i SWISS. I tillegg får du 2000 poeng for business class-flygningen mellom Oslo og München, Zurich eller Frankfurt.

Reiser du for eksempel med Lufthansa til Singapore vil denne turen gi deg totalt 42 360 poeng, eller nesten nok til gullkort på en enkelt tur.

SWISS og Lufthansa First Class

Både SWISS og Lufthansa har solide first class-produkter, både om bord og på bakken. Hos Lufthansa finner du de samme setene, uansett hvilken flytype du havner på.

SWISS har fremdeles forskjellige versjoner av sin first class i bruk. Den eldste kabinen finner du på Airbus A340, mens den nyeste kabinen finner du på Boeing 777-flyene.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset!

Foto: Sasin Tipchai / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *