Historiske Raffles Singapore gjenåpner – bli med på innsiden!

The Raffles Singapore

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Raffles Singapore er kanskje en av verdens mest berømte hotell. Hotellet åpnet i 1887 og hadde den gangen bare ti rom. Siden har Raffles Singapore vokst til det ikoniske hotellet vi kjenner i dag. InsideFlyer har fått besøke det nyåpnede hotellet.

For to år siden startet Raffles Singapore et omfattende oppussingsarbeid. Hotellet ble sist gang renovert i 1991, men denne gangen var det mye mer arbeid som måtte gjøres. Røropplegget var håpløst utdatert og rommene var fortsatt utstyrt med gode, gammeldagse bilderørs-Tver. Dette kan selvsagt ikke et ikonisk være kjent med. Rommene mot Beach Road var også utsatt for mye støy. Arbeidene er ikke helt ferdig enda, noen detaljer gjenstår fortsatt, men alt skal være ferdig innen utgangen av året.

The Raffles Singapore

Suitene

Raffles Singapore består nå av totalt 115 suiter, mot 103 før arbeidene startet. Hotellet har suiter i forskjellige kategorier, fra Studio Suite og Courtyard Suite til Palm Court Suite og den mest luksuriøse Presidential Suite på over 260 m². Alle rommene er fullstendig renovert, men i den samme tradisjonelle stilen som hotellet er kjent for.

Selv om stilen fortsatt er tradisjonell, er det likevel rom for moderne teknologi. For eksempel er alle rom utstyrt med en iPad som gjestene kan bruke til å styre omtrent alle funksjonene i rommet, som å regulere temperatur, belysning, og åpne eller lukke gardinene. Du kan også bruke iPaden til å bestille bord i restauranten, lese menyen og velge hva du vil se på TV.

Alle rommene har stue, bad og soverom. Størrelsen på rommene avhenger av hvilken kategori du bestiller. Badet har hår- og kroppspleieprodukter fra Ormonde Jayne.

Selv om rommene er utstyrt med alt av høyteknologiske innretninger, er detaljer som brytere for takvifte og lys bevart i gammel stil. På denne måten ønsker Raflles å bringe tilbake den gamle kolonistilen i kombinasjon med moderne bekvemmeligheter.

Fasiliteter

Raflles Singapore huser også Raffles Arcade med ulike butikker, sosiale rom og livsstilsopplevelser. Hotellet har også flere restauranter, med enda flere planlagt åpnet neste år.

The Raffles Singapore

Hotellet huser også den verdenskjente Writers Bar. Om et opphold på Raffles Singapore ikke passer inn i reisebudsjettet ditt, bør du likevel ta turen innom for en drink. The Writers Bar har en rik historie og mange kjente forfattere fra det 19. århundre, som James Michener, Rudyard Kipling og Somerset Maugham, har vanket her.

The Writers Bar er også kjent for gode cocktails. Noen av prisene kan du se i menyen under. Det er definitivt ikke billig, men likevel en flott opplevelse. Med på kjøpet får du imidlertid ubegrenset med vann, en separat velkomstdrink og nøtter, samt en eksklusiv sjokolade når du betaler.

The Writers Bar meny

Hotellet har en rekke andre eksklusive fasiliteter som svømmebasseng, ettermiddagste-restaurant og en Hall of Fame med alle de høytstående gjestene som ha besøkt hotellet. På listen finner vi blant annet den britiske kongefamilien og George Clooney.

The Raffles Singapore

Slappe av kan du gjøre det i en av hotellets hager, hvor du også kan nyte en drink. Hvis du vil ha litt mer fart, kan du aktivisere deg i treningsrommet, squash-banen eller det nye svømmebassenget.

Bestilling

Har du lyst til å prøve en natt på ikoniske Raffles Singapore? Da bør du følge med på tilbud fra Raffles og Le Club AccorHotels. Raffles ble nylig en del av hotellkjeden AccorHotels, så du kan også opptjene bonuspoeng, og statusbyggende overnattinger og poeng. Du kan også betale oppholdet ditt med bonuspoeng. AccorHotels har regelmessige tilbud som vil gjøre prisen på oppholdet litt mer levelig.

Du kan bestille gjennom hotellets egen nettside eller fra accorhotels.com.

The Raffles Singapore

Denne artikkelen ble først publisert av Marco for InsideFlyer.nl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *