TUI lanserer TUI Shop

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

TUI er med 80 % av sitt salg på nett en av nordens største e-handelsaktører. For å møte kundenes etterspørsel etter reiserelaterte produkter har TUI nå lansert en egen TUI Shop, en portal for online shopping.

– Våre kunder har lenge etterspurt muligheten til å kjøpe produkter før og etter reisen, og da først og fremst reiserelaterte produkter og ting med Bamsemotiv. Vi har lett etter en passende løsning og jobber nå med å optimalisere shopen i henhold til våre kunders ønsker

Patrick Törn, Head of Ancillaries hos TUI.

Verdens sterkeste bjørn, og barnas absolutte favoritt, Bamse, får egen kategori i webshopen. Blant produkter med Bamsemotiv finnes trillekoffert, håndklær og badeutstyr. I tillegg tilbys produkter innen hjem, elektronikk og skjønnhet. Totalt inneholder TUI Shop mer enn 400 produkter og 40 ulike merkevarer.

– Det er veldig spennende for oss å endelig kunne lansere TUI Shop, her kan vi tilby gode priser og merverdi for våre kunder, sier Törn.

TUI Card vil bli en integrert del av shopen og kunder vil etter hvert kunne handle med opptjente poeng. TUI Shop vil også gjøres tilgjengelig i vår egen app, som i dag er lastet ned av mer enn 500.000 brukere.

Her finner du nye TUI Shop:

https://shop.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Kilde: TUI

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *