Fly med Emirates og få Uber-rabatt til og fra flyplassen i Dubai

Emirates utvider samarbeidet med Uber

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter gode kundetilbakemeldinger har Emirates valgt å utvide sitt partnerskap med Uber. Nå kan passasjerer som ankommer Dubai fra mer enn 50 destinasjoner få redusert pris på Uber-transport til og fra Dubai International Airport.

Passasjerer som reiser til eller via Dubai kan nå få en enda mer behagelig reiseopplevelse takket være samarbeidet mellom Emirates og Uber. Reisende fra mer enn 50 globale destinasjoner i Europa, Nord- og Sør-Amerika, Midtøsten, Australasia og Øst-Asia kan benytte seg av gode tilbud på Uber-transport til og fra flyplassen. Tilbudet gjelder fra i dag og fram til 18. juni, og gjelder passasjerer med billetter av pristypen Economy Flex. Dette omfatter majoriteten av billettene på Economy Class med unntak av kampanjebilletter. Tilbudet kan benyttes av både eksisterende og nye Uber-kunder.

Burj Al Arab Dubai
Burj Al Arab. Foto: Free-photos / Pixabay

Opp til to gratisturer

Reisende med Emirates Economy Flex Plus- og Economy Flex-billetter fra blant annet Oslo, kan få rabatt på sin Uber-tur når de ankommer Dubai ved å besøke Emirates’ nettside i løpet av kampanjeperioden.

Med Economy Flex Plus-billetter, kan reisende benytte seg av to gratisturer til og fra flyplassen. Tilbudet gjelder fra hvor som helst i Dubai til en verdi av inntil 120 AED (~280 kroner) per tur. Passasjerer med Economy Flex-billett kan få halv pris, inntil en verdi av 60 AED per tur. Tilbudet gjelder for to turer til og fra flyplassen fra hvor som helst i Dubai. Det tilsvarer omtrent 140 norske kroner.

Forsidefoto: Emirates

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *