Valentines tilbud for 2 fra Qatar Airways

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Valentines Day er rett rundt hjørnet og på denne kjærlighetsdagen kan det jo være en god ide å overraske kjæresten med en reise ut i verden for å få gode opplevelser og kanskje også dyrke kjærligheten?

Qatar Airways legger i alle fall til rette for dette ved å tilby 2 for 1 priser. Tilbudene er både i Economy Class og Business Class, men destinasjonene er noe begrenset, men allikevel snakker vi om gode tilbud. Men du har litt liten tid på å bestemme deg. For tilbudet gjelder bare ut torsdag 11. desember. Reiseperioden er fra 15. februar til 15. juni.

Her ser du tilbudene i Economy Class og husk at prisene er for 2 personer:

090216 11

Og så har vi tilsvarende tilbud i Business Class:

090216 02

Legg merke til teksten nederst, at det kan finnes tilbud også til andre destinasjoner. Så da er det bare å starte å lete. Rett over 10 000 kroner per person i Business Class til Bangkok, eller 11 000 kr til Singapore er meget gode priser man sjelden finner maken til. Flere av de andre tilbudene er også meget gode. Så her har du mulighet for å gjøre et varp.

Qatar Airways er medlem i OneWorld alliansen, og har sitt eget bonusprogram som heter Privilege Club. Vi har tidligere laget en guide til dette bonusprogrammet som du finner på denne linken. Medlemmer av Privilege Club kan oppnå doble bonuspoeng ved å benytte seg av dette tilbudet. Du finner mer info ved å klikke på denne linken som tar deg til Qatar Airways sin side hvor du også kan gå videre til booking.

Vi ønsker deg en deilig kjærlighetsferie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *