Vil du skrive for InsideFlyer.no?

insideflyer skribent

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vil du være med å bidra til Norges beste nettsted for reiseliv, fly og bonusprogrammer? Nå søker vi etter nye skribenter!

Vi kan hverken love god lønn eller garantert plass på neste sesong av Bloggerne. Dersom du drømmer om en glamorøs tilværelse som stjerneblogger i rampelyset, behøver du egentlig ikke å lese videre.

Elsker du å reise, lever og ånder for bonuspoeng, og/eller er lidenskapelig opptatt av fly og flyreiser? Er du kanskje en av våre mange lesere som allerede bidrar i forumet regelmessig? Har du lyst til å bidra til å gjøre InsideFlyer.no enda bedre? Da har du muligheten nå!

insideflyer.no skribent wordpress

Dette kan du skrive om

Vi har stor takhøyde for hva slags stoff som passer inn på InsideFlyer.no, så lenge det er relatert til reiseliv. Reisebrev og anmeldelser av flyreiser, lounger og hotellopphold er noe vi aldri får nok av. Alt som handler om hvordan få mest mulig ut av lojalitetsprogrammer og bonuspoeng er godt stoff. I tillegg prøver vi å gjengi relevante bransjenyheter på daglig basis. Vi gjør også oversettelser av relevante saker som publiseres av våre kollegaer i det europeiske InsideFlyer-nettverket.

Kvalifikasjoner

Den viktigste kvalifikasjonen du kan inneha er genuin interesse for det vi skriver om. I tillegg bør du ha normalt gode skriveferdigheter og være i stand til å ta bilder av grei kvalitet med mobiltelefonen.

Har du erfaring i WordPress er det selvfølgelig en fordel, men full opplæring vil bli gitt.

Vi tilbyr

Du kommer sannsynligvis aldri til å bli rik av å skrive for InsideFlyer.no, men vi tilbyr betaling per artikkel og mulighet for bonus.

Høres dette interessant ut eller har du spørsmål? Send meg en melding på forumet eller en e-post på martin (a) insideflyer . com

Forsidefoto: rawpixel / Pixabay 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *