Qatar Airways Business Class til Aisa fra 13 707,-

Solnedgang i Phuket, Thailand

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways’ Global Promotion-salg er over for denne gangen. Tilhører du den store gruppen nordmenn som gjerne legger handleturen over svenskegrense er det fortsatt mulig å gjøre en svært god deal til Asia i business class.

Med avreise fra Stockholm finner vi akkurat nå priser til Thailand, Filipinene og Vietnam fra 13 707,- kroner. Stockholm er lett å posisjonere seg til og en stor fordel om du reiser fra Stockholm er muligheten for Qsuites business class på turen til Doha.

Tilbudene

Vi har brukt Google Flights og Momondo.no for å finne de beste prisene. Det kan ofte være noen kroner å spare på å booke gjennom et online reisebyrå, men vær obs på skjulte avgifter som ofte kommer på toppen av oppgitt pris. Bestiller du direkte fra Qatar Airways får du også Trumf gjennom ViaTrumf, som igjen kan veksles til EuroBonus-poeng og nye flyturer.

Skjermdump fra momondo.no
Phuket, Thailand (HKT)Fra 13 707,-
Bangkok, Thailand (BKK)Fra 13 850,-
Manila, Filipinene (MNL)Fra 14 434,-
Ho Chi Minh-byen, Vietnam (SGN)Fra 15 009,-
Kart fra gcmap.com

Stopover i Doha

Du kan også gjøre en stopover i Qatar på veien uten ekstra kostnad, og velge blant mant mange 4- og 5-stjerners hoteller til svært gode priser. Har du en lengre mellomlanding er det også mulig å delta på en rekke aktiviteter som sightseeing eller ørkensafari.

Benytt anledningen til å besøke Doha på veien. Foto: Gustav Brandt / Pixabay

Bonuspoeng

De billigste billettene bookes i bestillingsklasse R. Er du medlem av Qatar Airways lojalitetsprogram Privilege Club vil en tur fra Stockholm til Manila gi deg 130 Qpoints og minst 19 900 Qmiles. Har du allerede elitestatus i Privilege Club får du enda flere Qmiles.

Qpoints gir deg høyere medlemsnivå i programmet, mens Qmiles kan brukes til å kjøpe bonusreiser med. Opptjeningen varierer med billettklasse og ditt medlemsnivå i Privilege Club. For å finne ut hvor mange poeng du tjener kan du bruke Privilege Clubs Qcalculator. Dersom du ikke er medlem av Privilege Club, kan du melde deg inn her.

Airlines of the year Qatar Airways

Qatar Airways er medlem av Oneworld-alliansen, som betyr at du også kan kreditere poengene din til for eksempel Finnair Plus eller British Airways Executive Club.

Qatar Airways Business Class

Qatar Airways ligger helt klart I toppen over de beste business class-produktene vi har testet. Spesielt om du er så heldig å få oppleve QSuites, som vi har testet tidligere på InsideFlyer. Vi har også testet selskapets «vanlige» business class i Airbus A350 og var på ingen måte misfornøyd.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de som tipset oss om dette tilbudet.

Forsidefoto: Arek Socha / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *