Kjøp poeng i IHG Rewards Club til halv pris

IHG InterContinental Washington

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

IHG Rewards Club har akkurat nå salg på bonuspoeng. Denne gangen får du dobbelt opp, eller halv pris om du vil, når du kjøper minst 7 000 poeng.

Nå kan du kjøpe bonuspoeng i IHG Rewards Club. Alt du behøver å gjøre er å gå til denne siden og logge inn. Rabatten legges til automatisk.

Som du kanskje legger merke til, så er det noe rart med prissettingen her. Prisen for 25 000 poeng er $287,50, mens du kan kjøpe 26 000 poeng for $260… Hvis vi går ut ifra at du vil kjøpe minst 26 000 poeng ender du opp med en pris på 4,5 øre per poeng, eller 45 kroner per 1 000 poeng.

Halv pris på bonuspoeng når du kjøper minst 7000 poeng i IHG Rewards Club

Salget varer fram til 24. september og du kan kjøpe inntil 100 000 poeng (før bonus) per kalenderår.

Lønner det seg?

Det er absolutt ikke sånn at det alltid lønner seg å kjøpe poeng, men av og til gir det faktisk mening å kjøpe poeng for å betale hotellovernattinger heller enn å betale på vanlig måte. Det er viktig å huske at prisen du må sammenligne med er prisen for fleksible bestillinger, siden bestillinger gjort med bonuspoeng som regel kan avbestilles uten kostnad. På det andre siden tjener du ingen bonuspoeng når du betaler med bonuspoeng.

Prisen for fleksibel natt på InterContinental på populære destinasjoner kan ofte koste 5000 kroner eller mer per natt. Slik som for eksempel i Boston:

Hvis du kjøper de 70 000 IHG-poengene overnattingen koster vil det koste deg rundt 3 165 kroner, mot 5 500 kroner om du betaler på vanlig måte. Dersom du må bo på akkurat dette hotellet er det med andre ord en svært god deal.

IHG har også regelmessige PointBreaks-kampanjer, hvor du kan kjøpe overnattinger for så lite som 5000-15000 poeng per natt. Kjøper du poeng med 100% bonus kan du da komme unna med en kostnad på 230 kroner per natt, som absolutt er et røverkjøp.

Basert på en artikkel av Joe Deeney for InsideFlyer.co.uk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *