Lufthansa feirer Oktoberfest i Airbus A380!

Lufthansa Airbus A380 Oktoberfest-crew

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er klart for Oktoberfest i München igjen og tradisjonen tro gjør Lufthansa også i år ære på verdens største folkefest. I år har imidlertid festen fått en solid oppgradering til verdens største passasjerfly, Airbus A380.

Lufthansa har i mange år vært med på Oktoberfest-feiringen med kabinbesetning i tradisjonell bayersk folkedrakt, fatøl og eksklusive Oktoberfest-menyer om bord. I år tar de imidlertid tradisjonen et skritt lenger med interkontinentale Oktoberfest-flygninger med Lufthansas flaggskip Airbus A380.

Oktoberfest hos Lufthansa
I fjor markerte Lufthansa Oktoberfest med ferskbrygget fatøl på utvalgte interkontinentale flygninger.

Uten at vi vet om noen offisiell oversikt, hevder i alle fall Lufthansa selv at Airbus A380-besetningen vil være verdens største kabinbesetning i folkedrakt. Sannsynligvis har de nok helt rett i det, når hele besetningen på 21 legger igjen den vanlige arbeidsuniformen hjemme til fordel for dirndl og lederhosen.

Oktoberfest både i lufta og på flyplassen

Den første Airbus A380-flygningen går fra München til Beijing 23. september, mens den andre vil gå fra München til Los Angeles 3. oktober. I tillegg vil kabinbesetningen på utvalgte europeiske flygninger også være kledd i folkedrakt gjennom hele festivalperioden.

Draktene som brukes av Lufthansas langdistansebesetning er designet av Angermaier, som leverer selskapets folkedrakter for fjerde år på rad.

Lufthansa Airbus A380 Oktoberfest-crew

Også på flyplassen i München markeres Oktoberfest av Lufthansas bakkemannskap på terminal 2, som vil ta imot og hjelpe passasjerene sine iført dirndl og lederhosen. Alle de 12 loungene på terminal 2 vil også servere tradisjonell Oktoberfest-mat. I løpet av festivalperioden regner Lufthansa med å servere fire tonn Leberkäse, 750 kilo Weißwurst og 38 000 pretzel. I First Class-loungene, som er dekorert i Oktoberfest-tema for anledningen, serveres også en spesiell Oktoberfest-meny bestående av festtagssuppe, and og hjemmelaget apfelstrudel med vaniljesaus.

Skal du ut og reise med Lufthansa fra München de neste to ukene? Gi også gjerne et reisebrev fra loungen og flyturen i forumet vårt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *