Qatar Airways og China Southern Airlines inngår codeshare-samarbeid

Qatar Airways Boeing 777

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways og China Southern Airlines har denne uken annonsert et codeshare-samarbeid med oppstart i januar neste år. Codeshare-avtalen er første del av et bredere samarbeid mellom selskapene.

Qatar Airways sikret seg like før nyttår en eierandel på 5% i China Southern Airlines. Som en del av et bredere samarbeid har de to flyselskapene inngått en codeshare-avtale som med oppstart i januar neste år.

Samarbeid gjør det enklere for China Southern Airlines’ kunder å bestille reiser videre ut i verden via Qatar Airways’ ruter til Guangzhou og Beijing.

China Southern Airlines Boeing 777-300ER

China Southern Airlines er Asias største flyselskap, både om du måler i antall passasjerer og i flåtestørrelse. Selskapet var tidligere medlem av SkyTeam, men gikk ut av alliansen 1. januar i år. Siden mars i år selskapet samarbeidet med American Airlines om et nytt lojalitetsprogram.

– Vi er svært fornøyde med å ha Qatar Airways som vår codeshare-partner. Qatar Airways er et fem-stjerners flyselskap med imponerende service og omfattende nettverk, sier Wu Guoxiang i China Southern Airlines.

Qatar Airways vant tidligere i år utmerkelsen «Verdens beste flyselskap» for femte gang. Beijing-ruten har siden desember i fjor vært en av destinasjonene hvor du kan oppleve Qatars prisbelønnede QSuite-produkt.

qsuite business class
QSuite Business Class

45 ukentlige avganger til Kina

Qatar Airways åpnet sin første rute til Kina i 2003, fra Doha til Shanghai. Selskapet har i dag totalt 45 ukentlige flygninger til Shanghai, Beijing, Guangzhou, Hangzhou, Chongqing, Chengdu og Hongkong.

– Da vi i desember i fjor kunngjorde vår investering i China Southern Airlines, merket jeg meg et betydelig potensial for samarbeid mellom våre to flyselskaper, sier Akbar Al Baker i Qatar Airways. – Denne codeshare-avtalen er det naturlige første trinnet i et samarbeid hvor vi utnytter våre komplementære styrker og ressurser til fordel for våre kunder. Qatar Airways ser fram til å bygge videre på samarbeidet vårt med dette flotte flyselskapet og gi bedre reisemuligheter for passasjerer over hele verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *