SkyTeam: Business Class til Afrika fra 12 822,-

Mauritius

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Også i dag kan vi friste med et spennende premiumtilbud fra SkyTeam. Med Kenya Airways kan du reise i business class til Mauritius, Johannesburg, Cape Town eller Seychellene fra 12 822,-.

Akkurat nå finner vi svært gode priser med Kenya Airways kan du reise i business class til Mauritius, Johannesburg, Cape Town eller Seychellene, med avreise fra Amsterdam. Tilbudet gjelder til 24. september, med reiseperiode til 20. mai 2020.

Tilbudene

Med Google Flights og Momondo.no har vi funnet følgende tilbud fra Amsterdam via Nairobi.

SkyTeam Kenya Airways Business Class til Afrika fra 12 822,- på momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Bonuspoeng

Disse flygningene kan også bookes som Air France eller KLM codeshare. Da gjelder de samme reglene for opptjening i Flying Blue som når du flyr med Air France eller KLM.

I Flying Blue tjener du bonuspoeng basert på billettprisen når du flyr med KLM eller Air France. Som Basic-medlem i Flying Blue får du 4 miles per Euro du betaler i nettopris for billetten. Har du elite-status i Flying Blue tjener du 6 miles på Euro som Silver, 7 miles per Euro som Gold og 8 miles per Euro som Platinum.

Flying Blue Experience Points (XPs) opptjeningstabell

Booker du flygningene direkte fra Kenya Airway tjener du miles tilsvarende 125% av distansen du flyr. Opptjeningen av Experience Points vil alltid være det samme.

Kenya Airways Business Class

Vi har ikke test Kenya Airways business class, men det harde produktet ser ikke ut til å være blant de beste på markedet. Boeing 787, som blant annet brukes på ruten mellom Amsterdam og Nairobi, er innredet med lie-flat-seter i en 2-2-2-konfigurasjon. Setene er av samme type som vi blant annet finner hos LOT og Turkish Airlines.

Kenya Airways Boeing 787 Business Class
Kenya Airways Boeing 787 Business Class

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de som tipset oss om dette tilbudet.

Forsidefoto: Monika Mesterhazy / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *