Doble Avios i British Airways Executive Club

British Airways Airbus A350-1000

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Kanskje i et forsøk på å blidgjøre kundene sine etter streik og diverse «forbedringer», har British Airways nå en kampanje hvor du får doble Avios på dine ti neste flyturer.

For bestillinger gjort før 13. desember får du dobbelt opp med Avios, som er bonuspoeng i British Airways Executive Club. Kampanjen gjelder for reiser fram til 30. juni 2020, og det eneste som kreves er at du registrerer deg her.

Alle flygninger med British Airways er omfattet av tilbudet, også innenriksreiser i Storbritannia og Sør-Afrika. Du kan også tjene doble Avios flygninger mellom Europa og Nord-Amerika med American Airlines, Iberia og Finnair, så lenge reiser bestilt som British Airways codeshare med BA-rutenummer.

Doble Avios i British Airways Executve Club

Betingelser

Når du har registrert deg vil du opptjene det dobbelt av det antall BASE Avios flygningen din gir. Kabinklasse- eller elitebonuser dobles ikke. Booker du for eksempel en billig økonomiklassebillett med 25% opptjening, vil du med denne bonusen opptjene ytterligere 25%.

Fleksible billetter og billetter i Club World eller Club Europe gir 100% ekstra opptjening.

British Airways Executive Club Avios

Det er greit å merke seg at tilbudet er begrenset til ti flygninger. Har du mange flygninger planlagt i løpet av første halvdel av 2020 bør du derfor gjøre en vurdering på hvilke av de du vil registrere som de første 10. Det kan lønne seg å utsette registrering av kortere flygninger, eller kreditere de til et annet bonusprogram.

British Airways lar deg også etterregistrere allerede gjennomført flygninger som er omfatte av tilbudet. Har du booket en flygning mellom 29. august og 18. september kan disse registreres ved å bruke dette skjemaet.

Basert på en artikkel av Craig Sowerby for InsideFlyer.co.uk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *