Ving innfører generøse avbestillingsvilkår

Ving - Ocean Beach Club

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som eneste norske større turoperatør åpner Ving for avbestilling inntil 30 dager før avreise på charterreiser denne våren og forsommeren. De midlertidige avbestillingsvilkårene gjelder for nye bestillinger av en charterreise, med avreise til og med 15. juni 2021.

For å møte behovet for fleksibilitet under pandemien, tilbyr Ving allerede muligheten for å endre reisen et ubegrenset antall ganger inntil 30 dager før avreise, samt en unik tilbakebetalingsgaranti på syv dager om reisen skulle blir kansellert.

Vings seneste undersøkelse i reisepanelet, med over 4 700 svar, viser at flere velger å bestille en pakkereise for økt trygghet, både under reisen og ved bestilling. Hele 50 prosent av respondentene i panelet, svarte at de er ganske – eller mer tilbøyelige til å bestille en pakkereise i dag, sammenlignet med for et år siden. Det er ønske om trygghet som løftes frem som den viktigste grunnen.

De siste ukene har vi sett en trendendring og en økning i bestillinger for reiser i sommer, høst og vinter. Vi vet at mange ønsker å ha noe å lengte etter og se frem imot. Samtidig vet vi at trygghet blir viktigere og viktigere. Pakkereiser, der vi som arrangør tar et helhetsansvar, har derfor blitt mer relevant enn noensinne. Vi vil nå gjøre det enda tryggere for våre kunder å bestille en reise med oss allerede nå, før sommerens høysesong og innfører derfor denne ekstra sikkerheten ved bestilling. Dette er utover våre allerede generøse avbestillings- og endringsvilkår som også gjelder for reiser lengre frem i tid.

Marie-Anne Zachrisson, Country Manager for Ving Norge.

De nye avbestillingsvilkårene, med mulighet til å avbestille helt frem til 30 dager før avreise, gjelder charterreiser med avreise til og med 15. juni 2021. Tilbudet gjelder nye bestillinger fra og med den 29. januar. For resten av sommersesongen har Ving allerede forbedret avbestillingsvilkårene, med fri avbestilling frem til 60 dager før avreise på alle nye bestillinger. Ved bestilling av en charterreise hos Ving er avbestillings- og endringsbeskyttelsen inkludert prisen frem til 31. oktober 2021. Noe som blant annet innebærer muligheten til et ubegrenset antall endringer frem til 30 dager før avreise. For avreiser fra og med 1. november 2021 kan dette kjøpes som et tillegg ved nye charterbestillinger.

Nye sikkerhetsrutiner er innført

Ving har innført forbedrede rutiner og vilkår for kunder som bestiller en reise. Vings Safe Travel-pakke tar hånd om kunden før og under reisen, med blant annet forbedrede sikkerhetsrutiner på hotellene og på flyet. Ekstra trygghet ved bestilling med mer generøse avbestillings- og endringsvilkår, samt en tilbakebetalingsgaranti på 7 dager om reisen skulle bli innstilt.

*Vings undersøkelse via reisepanelet ble gjennomført i desember 2020 med 4 711 respondenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *