Vings Lollo & Bernie sjekker inn på norske hotell i sommer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Når norske barnefamilier ikke kan reise utenlands i sommer, så får de populære maskottene Lollo & Bernie komme til Norge i stedet. I et nytt samarbeid mellom Nordic Choice Hotels og Ving kommer Lollo & Bernie til å besøke seks hotell i Norge og Sverige i sommer.

Hotellene som er med i samarbeidet vil tilby aktiviteter gjennom barneklubb for de yngste og Teen Lounge for de litt eldre barna.

Vi er utrolig glade og stolte over dette samarbeidet der vi der slår sammen det beste av to verdener: våre flotte hotell og Vings populære maskotter. Målet med samarbeidet har vært å redde barnas sommer – når barna ikke kan reise til Vings destinasjoner ute i verden, så får Lollo & Bernie komme til oss. Jeg tror dessuten det er flere enn barna som kommer til å glede seg over dette, for det er lett å trekke på smilebåndet når de to velkjente figurene kommer inn i et rom. Vi er mange som trenger en real dose av Lollo & Bernie denne sommeren.

Katalin Paldeak, Chief Operating Officer, Nordic Choice Hotels

Lollo & Bernies tilstedeværelse på hotellene i Sverige og Norge vil oppleves på samme måte som når man møter dem i sydligere strøk. Alle barn mellom 0-7 år, som er ledsaget av en voksen, inviteres til Lollo & Bernie’s Kids Club der lek og aktiviteter er i fokus. Vings populære maskotter vil selvsagt også dukke opp ulike steder på hotellene slik at alle som vil kan få hilse på, eller ta en selfie. Gjennom uken med Lollo & Bernie’s tilstedeværelse kommer det til å tilbys flere spennende arrangementer for barna.

Personalet som skal ha ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er nøye utvalgt og har erfaring fra å jobbe med barn fra tidligere. Hotellpersonalet ser frem til å gi barna uforglemmelige stunder med Lollo & Bernie. I tillegg til barneklubb for de yngste, vil konseptet Teen Lounge tilbys barn mellom 8-11 år. Der kan barna spille bordtennis eller delta på ulike typer aktiviteter flere ganger om dagen sammen med nye venner.

Hvert år treffer titusenvis av barn Lollo & Bernie ute på våre hotell der de byr på morsomme påfunn, lek og dans. Barnas favoritter er i tillegg svært populære på Youtube der dansen deres har drøyt 38 millioner visninger. Vi vet at det er mange barn som ser fram mot å få tilbringe tid med Lollo & Bernie igjen. Det er derfor veldig hyggelig at barna nå kan treffe våre kjære maskotter på hjemmebane. Alle aktivitetene blir selvsagt utført i samsvar med myndighetenes retningslinjer.

Fredrik Henriksson, kommunikasjonssjef i Ving


Slik blir opplegget:
I perioden 26. juni – 26. juli 2020 tilbys pakketilbud på to, tre eller fem netter i familierom for to voksne og to barn på Nordic Choice Hotels. Tilbudet inkluderer blant annet halvpensjon. Hotellene som tilbyr pakketilbudet i Norge er Quality Hotel Expo, Quality Hotel Sarpsborg og Clarion Hotel Trondheim.

For mer informasjon besøk: https://www.ving.no/nordic-choice/lollo-bernie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *