Vinn 60 000 EuroBonus-poeng!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

American Express og SAS har i disse dager en konkurranse gående, hvor heldige vinnere kan få et solid påfyll på EuroBonus-kontoen sin!

Konkurransen gjelder for innehavere av SAS American Express (alle typer, men ikke andre typer American Express) og deltakelse er i utgangspunktet gratis, men betinger at du bruker kortet ditt til å betale med minst 7 ganger i perioden 25.02 – 13.03. Gjør du det er du automatisk med i trekningen.

Det vil trekkes 3 vinnere som hver får 60.000 EuroBonus-poeng på sin konto! Dette er nok til f.eks én tur/retur USA i SAS Go, eller 6 innenlandsreiser i SAS Go.

Selv om konkurransevilkårene ikke spesifierer dette direkte, regner vi med at alle kontantuttak ikke regnes med i antallet transaksjoner. Det vil derfor høyst trolig være nødvendig å foreta varekjøp minst 7 ganger i konkurranseperioden. Vi regner med at netthandel også teller, så fremt transaksjonen registreres som varekjøp på ditt kort. Tilbudet gjelder kun kunder av SAS American Express i Norge.

Vi har tidligere sett på hvordan du kan opptjene EuroBonus-poeng ved kortbruk, og SAS American Express Premium og Platinum scorer høyt i våre tester av de forskjellige produktene på markedet. Vi kan derfor ikke se noen spesielle negative sider ved å delta i denne konkurransen og ønsker alle lesere lykke til med «loddtrekningen».

Les mer om konkurransen og se fullstendige vilkår på American Express’ hjemmesider!

(Hovedbilde: Montasje SAS/American Express og InsideFlyer)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *