Vinn en reise til USA med SAS

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS har netopp lansert en konkurranse for å få fokus på deres nye kabininnredning på deres Airbus A340 og A330 som brukes på langrutene. Premien er en reise til USA for to personer fra Skandinavia. Les med videre, så skal vi fortelle deg hva du skal gjøre for å vinne!

SAS vil fra 1. februar introdusere det første flyet (Airbus A330 LN-RKN Erik Viking) med nye seter,  hvilket vi ser frem til å se resultatet av. Men allerede nå er flyselskapet begynt å rette passasjerenes fokus mot de nye setene. Det skjer blant annet med en konkurranse, hvor du kan vinne en reise til USA. Det eneste du behøver å gjøre er å dele ett eller flere bilder i sosiale medier av ditt favorittsete.

Upload et bilde til Facebook eller Instagram av ditt favorittsete. Husk å merke bildet med hashtag #sasnewcabin

Når du har gjort dette, så er du automatisk med i konkurransen om en reise for 2 til New York i SAS Go.

1512 2

At premien er en reise i SAS Go, mens kampanjen ellers via fotos og så videre setter fokus på SAS Business Class, kan jo virke litt merkelig. Det hadde vel vært mer passende at premien tilsvarte det kampanjen primært handler om? Men men. En reise til USA er uansett en fin premie, uansett hvilken klasse man havner i.

Les mer om konkurransen ved å klikke her.

 

Opprinnelig skrevet for bonusfeber.dk av Flemming Poulsen

Kommentar

  1. Harriet sier

    Vi har 20 års bryllupsdag i mars 2016 og giftet oss i Florida. Har lyst å ta min mann med til USA for å feire og feriere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *