Ny IHG-kampanje gir 50 500 bonuspoeng og oppover

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

InterContinental Hotels Group (IHG) har nå offentliggjort detaljene i deres nye kampanje som starter 1. januar. Kampanjen heter Set Your Sights, og lar deg oppnå fra 50 500 bonuspoeng og oppover, ved å gjennomføre forskjellige oppgaver.

Set Yours Sights er kampanjen som overtar etter Into The Nights, som løper frem til 31. desember i år. Slike kampanjer er morsomme for bonusjegere, og det går ofte sport i å kunne gjennomføre alle oppgavene på smartest og billigst måte.

Oppgavene som må gjennomføres og antall poeng som kan opptjenes er individuelle, og kan variere fra person til person. Nye medlemmer, og medlemmer som ikke har hatt noen aktivitet på sin konto, får et sett med standardiserte oppgaver og et standard poengbeløp på 50 500 bonuspoeng.

Standardoppgavene ser slik ut:

Set Your Sights standard

Disse oppgavene kan gjennomføres ved kun 3 netter fordelt på to opphold. Oppholdene må være på to forskjellige hotellkjeder innad i IHG, for eksempel InterContinental og Holiday Inn. Det ene av oppholdene må være i en helg, enten fredag og lørdag, eller lørdag og søndag. Begge oppholdene må bestilles gjennom IHG sine hjemmesider eller gjenom deres app.

Eksempel

Her er et forslag til hvordan disse oppgavene kan gjennomføres på en billig måte:

Warszawa er en av de billigste hotellbyene i vår nærhet, så vi har gjort et søk der.

8. januar:

WAW HIX

9. – 11. januar:

WAW IC

Her kan man for eksempel ankomme sent på torsdag 8. januar og ta inn på flyplasshotellet, og neste morgen flytte over til InterContinental i sentrum og tilbringe resten av helgen der. Det kan naturligvis gjøres i omvendt rekkefølge for å gjøre det enda billigere, men vi mener det er mye bedre å heller bruke et par hundrelapper ekstra på InterContinental, som er et meget bra hotell. Det finnes også et annet Holiday Inn-hotell i Warszawa, men det ligger ikke i sentrum.

Totalprisen for disse tre nettene blir da 1 533 kroner, og du har tjent 50 500 poeng.

Hva er så disse poengene verd? Du kan kjøpe 5 000 bonuspoeng for USD 35, som forklart i denne forumtråden. Det betyr at 50 000 poeng kan kjøpes for USD 350, som i skrivende stund tilsvarer rundt 2 600 kroner. Den beste bruken av disse poengene er å betale 5 000 poeng per natt gjennom deres PointBreaks-kampanje. Flyreiser til Warszawa er også meget billige, så har kan man få seg en virkelig lønnsom langhelg. Her er noen priseksempler fra Rygge med Ryanair og fra Sandefjord med Wizzair:

Priser WAW
Ryanair til venstre og Wizzair til høyre. (Wizzair er fredag til mandag.)

Her er hotellkjedene som inngår i IHG:

IHG hotels

Klikk her for å registrere deg for denne kampanjen.

Har du et forslag til en enda billigere eller bedre måte å løse disse oppgavene på? Diskutér gjerne denne kampanjen i vårt forum.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *