Vi har kåret vinneren av 2500 Cashpoints i Norwegian Reward sin fotokonkurranse!

Vinnerbildet fra Norwegian Reward sin fotokonkurranse

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I samarbeid med Norwegian Reward utlovet InsideFlyer en premie på 2 500 Cashpoints i en konkurranse for å feire at fordelsprogrammet har nådd fem millioner medlemmer. Nå er vinneren trukket!

Ivrige lesere av InsideFlyer har de siste ukene stått klar med kameraene når Norwegians 737-800 med registreringsnummer EI-FVM og Anne-Cath Vestly på halen har landet på europeiske flyplasser. Ved å knipse et bilde av akkurat dette flyet har man nemlig kunnet delta i en konkurranse om å vinne 2500 Cashpoints til en verdi av 2500 kroner fra Norwegian Reward.

Den heldige vinneren ble Johnny Yttervik, som tok dette bilde av flyet på Oslo lufthavn:

Vinnerbildet fra Norwegian Reward sin fotokonkurranse
Foto: Johnny Yttervik

InsideFlyer tok en kort prat med Johnny etter at han fikk nyheten om at han hadde vunnet konkurransen.

Kan du fortelle litt om deg selv?

«Jeg elsker å fly med Norwegian og jeg benytter alle mulighetene jeg har til å opptjene Cashpoints. Som entusiastisk flyspotter reiser jeg en del i Norge, men jeg planlegger også å reise rundt i Europa i år og vil på denne turen både opptjene og innløse Cashpoints. På denne turen skal jeg selvfølgelig også ta masse flybilder. Flyspotting har vært en hobby i 2 år og det er en relativt dyr hobby.»

Hvor tok du vinnerbildet?

«Dette bildet ble tatt på Oslo Lufthavn Gardermoen da dette flyet erstattet en 787 som skulle gå til Barcelona. Jeg vil tro at passasjerene kanskje var litt skuffet, men hei, de fikk jo i det minste et fly!»

«Det er jo et splitter nytt fly, men av mine barndoms forfattere som halehelt. Selv ville jeg nok bare vært glad, men jeg håper 787-en virker igjen når jeg skal til Barcelona.»

Hva planlegger du å bruke dine Norwegian Reward Cashpoints til?

«Jeg hadde ingen forhåpning om å vinne denne konkurransen. Jeg sender ofte inn bilder i slike konkurranser og håper bare på det beste.»

«Jeg gleder meg til å bruke mine 2500 Cashpoints, men jeg har ikke bestemt for hvor jeg skal reise enda. Drømmen er imidlertid å få sitte i jumpseat i en cockpit på en flytur!»

InsideFlyer og Norwegian Reward gratulerer Johnny med premien og vi håper han får en flott reise for poengene.

Vil du vite mer om hvordan man opptjener Cashpoints? Ta en titt på Norwegian Reward sin hjemmeside her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *