Salg på Lufthansa First Class til Nord-Amerika!

Salg på Lufthansa First Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Salg på Lufthansa First-billetter er ikke noe vi bortskjemt med, men akkurat nå er det mulig å finne svært gode priser på Lufthansa First (og Swiss og United Airlines) til mange destinasjoner i Nord-Amerika. I flere tilfeller, kun marginalt dyrere enn en normalt prisede business class-billetter.

Sommersalget ble først omtalt på insideflyer.de, men vi har tilpasset artikkelen til norske forhold ved å ta utgangspunkt i avreise fra München eller Frankfurt. Reisen må bookes innen 29. mai og de beste prisene finnes i perioden sent i juni og fram til 10. september. Reisen må ha en varighet på minst seks dager.

Priser og destinasjoner

Her har vi funnet frem noen priseksempler på direkteruter fra Frankfurt og München. Det virker å være god tilgjengelighet på de billigste billettene gjennom hele kampanjeperioden.

Fra Frankfurt

Destinasjon Flytype Pris EUR Pris NOK
Boston B747-8, A330 2 993 28 059
Chicago B747-8, B777(UA) 3 293 30 872
Denver A330 3 293 30 872
Houston A380 3 288 30 825
Miami A380 3 793 35 559
New York City B747-8, A330, A380, B777(UA) 2 993 28 059
Washington DC B747-8, B777(UA) 3 293 30 872

Fra München

Destinasjon Flytype Pris EUR Pris NOK
Miami A340 3 740 35 063
New York City A340 2 979 27 928

Ved å bruke søkeverktøyet Best Price Search på Lufthansas hjemmesider er det mulig å finne gode priser på gjennomgående reiser til enda flere destinasjoner i Nord-Amerika. Du kan også prøve å sjonglere litt med avreiseby også og finne gode priser med både Lufthansa, Swiss og United.

Nå er det som regel både enkelt og rimelig å posisjonere seg til både München og Frankfurt, men for noen av destinasjonene kan du faktisk starte reisen i Oslo. For et lite tillegg i prisen får du da muligheten til å starte reisen med europeisk business class. Utvalg og tilgjengelighet for de billigste billettene er imidlertid langt dårligere enn om du starter i en tysk by.

Poengopptjening

Selv om det er salg på Lufthansa First betyr ikke det at ikke er bonuspoeng å hente. First Basic bookes i bookingklasse A som gir 300% opptjening til både EuroBonus og Miles & More. Hvis du klarer å presse inn ett eller to ekstra segmenter innenriks eller i Europa er det enda mer å hente.

Lufthansa First Class

Lufthansas First Class-produkt har et svært godt omdømme blant InsideFlyer sine lesere og er rangert med fem stjerner hos SKYTRAX. Det er også et av få First Class-produkter som kan bookes med EuroBonus-poeng, en stor fordel siden det er lenge mellom hver gang det er salg på Lufthansa First-billetter.

Lufthansa First Class byr på noe av det aller beste innen luksus og komfort, både på bakken og i lufta, og gjør selve reisen til en opplevelse i seg selv. Alle Lufthansas langdistansefly med First Class er i dag utstyrt med Lufthansas nyeste First Class-produkt, som ble introdusert med Airbus A380. First Class-kabinen har åtte seter som kan konverteres til en fullverdig 80cm bred og over to meter lang seng.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Som passasjer i Lufthansa First Class får du også spesialbehandling på bakken. Du får tildelt en personlig assistent før avgang som tar hånd om alt det praktiske for deg. Du får også tilgang til Lufthansas First Class-lounger og First Class-terminalen i Frankfurt. Disse loungene regnes som noe av det beste i verden innen flyplasslounger.

Hos InsideFlyer blir vi aldri lei av Lufthansa First Class. Hvis du vil lese førstehåndserfaringer av produktet, så har vi testet både First Class lounge og First Class terminal. Vi hadde også en test av flyturen til Seoul både i 2014 og i 2016.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *