The Westin Grand Berlin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

The Westin Grand er det eneste hotellet i Berlin som er med i Starwood-kjeden. Så hvis Starwood Preferred Guest er ditt loyalitetsprogram, kan dette være hotellet for deg i Berlin.

Hotellet ligger meget sentralt, rett ved siden av paradegaten Unter den Linden og to kvartaler unna  Brandenburger Tor. Hotellet ble renovert i 2008, og har hele 400 rom.

Inngangsparti
Inngangsparti

Når du entrer hotellet får du umiddelbart følelsen av å være i et stort, luksuriøst hotell. Lobbyen er diger og elegant, og i midten er det et stort atrium med en restaurant og en flott trapp.

Resepsjonen
Resepsjonen
Artium med trapp
Artium med trapp

 

Restaurant og bar i lobbyområdet
Restaurant og bar i lobbyområdet

Rommet for anledningen var et Garden Deluxe Room, som ser slik ut:

Garden Deluxe Room
Garden Deluxe Room

Dette rommet vender inn mot bakgården, og er derfor skjermet mot støy fra gatene. Det kan selvsagt være ønskelig å ha et rom med utsikt ut mot Unter den Linden, men dette ble frarådet av resepsjonisten grunnet støy fra veiarbeid utenfor. Rommet fremsto som rent og innbydende, og hadde greit nok med plass.

Utsikt mot bakgården
Utsikt mot bakgården
Arbeidsbord med TV og minibar
Arbeidsbord med TV og minibar
Minibar
Minibar

Badet var av en størrelse man kan forvente å finne på et såpass sentralt hotell. Det var i hvertfall et badekar der, for den som setter pris på slikt.

Servant
Servant og toalett
Dusj med badekar
Dusj med badekar
Såper og slikt
Såper og slikt

Hotellet har også et par morsomme særegenheter. Det ene er at hotellets tak er utstyrt med bikuber. Hele fire bikuber faktisk. Dette gjør at hotellet kan produsere sin egen honning, som blant annet serveres under frokosten.

General Manager Rainer Bangert poserer med en birøkter
General Manager Rainer Bangert poserer med en birøkter

Den andre særegenheten er at hotellet i 2009 anskaffet en del av Berlinmuren, som står utenfor hovedinngangen. Gjester som bestiller en «Fall of the Berlin Wall»-pakke får utdelt hammer og meisel, og kan hogge løs så mye av muren de ønsker for å ta med hjem. Pakken inkluderer også to netter på hotellet med frokost, samt en currywurst og et glass champagne. Pakkeprisen begynner på €382 for dobbeltrom og €342 for enkeltrom. Reservasjoner må gjøres ved å kontakte hotellet direkte.

En gjest hogger løs litt Berlinmur
En gjest hogger løs litt Berlinmur
Currywurst og champagne
Currywurst og champagne

Av øvrige fasiliteter kan hotellet skilte med både trimrom og svømmebasseng.

Trimrom
Trimrom
Svømmebasseng
Svømmebasseng

Det finnes utallige hoteller i Berlin, og det er ikke alltid lett å velge hvor man skal bo. Dette hotellet er ihvertfall et godt alternativ dersom man ønsker å bo sentralt, og eneste alternativ dersom man ønsker å være lojal mot Starwood-kjeden.


Vis større kart

[box style=’info’]Quickfacts:

Pris: Fra €159 eller 10.000 Starpoints

Hotellets hjemmeside: www.westingrandberlin.com

Fordeler: Sentralt

Ulemper: Ingen Club Lounge

[/box]

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *