Widerøe lar deg velge bookingklasse med SAS

widerøe dash8

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter de siste endringene fra SAS EuroBonus som trer i kraft fra 1.januar 2015, har Widerøe nå lansert muligheten for å velge «bookingfamilie» på sine nettsider.

Widerøe booking

Som du ser, så kan man nå velge mellom Eco Low og Eco High. Eco Low er bookingklassene som vil gi 250 EB-poeng per flight, mens Eco High gir 500 EB-poeng.

I dette tilfellet er det altså mulig å komme unna med dobbelt så mange EB-poeng til kun 100,- ekstra.

Widerøe booking WIASWiderøe booking WIAS

Endelig litt godt nytt for oss som blant annet ikke har mulighet til å hoppe på British Airways-toget!

Dette er en veldig god teknisk løsning fra Widerøe, som har kommet på plass veldig kjapt etter at SAS devaluerte EuroBonus. All den tid SAS har denne holdningen til problemet med å booke «riktig» bookingklasse på sas.no:

I SAS Go ryms både de bokningsklasser där man kommer att tjäna mindre poäng och de som man kommer att tjäna samma som idag. SAS Go rymmer 12 olika prisnivåer, bokar du online kan du inte välja vilken av dessa du vill resa på utan där visas alltid det lägsta priset i respektive serviceklass (SAS Go eller Plus). Det är rätt så komplicerat det här med flygbiljetter och dess regelverk och inte alls så lätt för dig som kund att hålla koll på helt och hållet även om du klickar upp alla regler och läser igenom (det godkänner du ju också att du gjort när du slutför din bokning online)

…ja, så er det veldig lett å fortsette og booke SAS-billetter fra Widerøe. Der får man også rask og god kundeservice på chat og telefon.

Foreløpig er differensieringen med Eco Low og High kun gjeldende for SAS og Widerøes innenriksreiser i Norge. Det er dog verdt å merke seg at det ikke er alle rutene til Widerøe som kvalifiserer til EuroBonus-poeng. Trykk her for en oversikt over hvilke Widerøe-ruter som gir Eurobonus-opptjening.

Flere utenlandsdestinasjoner med SAS og Widerøe vil rulles ut fortløpende med Eco low og high, i følge Odd Langvatn, administrerende direktør i Widerøe Internet AS.

Det er bare en ting å si til Widerøe Internet – veldig bra jobba!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *