Widerøe med økt kapasitet under Røros martnan

røros

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

På bakgrunn av lokalt initiativ, samt erfaringer fra tidligere år, vil nå Widerøe øke sin setekapasitet under Røros martnan 2017.

Widerøe setter opp en ekstra rotasjon søndag 26. februar, med ankomst Røros klokken 12:30 og avgang klokken 12:45. Ettermiddagsavgangen samme dag er så godt som fullbooket, og ved å sette opp et ekstra fly i god tid, håper en å kunne møte folks behov for rask og effektiv transport til og fra regionen.

– Det er godt å se at flyselskapet er kundeorienterte. Vi er svært tilfredse med Widerøe sitt grep, og har tro på at ekstraavgangen med 39 seter får svært godt belegg, sier lufthavnsjef og sjefflygeleder ved Røros lufthavn, Gudbrand Rognes.

Du kan bestille billetter her.

Fakta

Røros (sørsamisk: Plassje) er en kommune og bergstad i Sør-Trøndelag. Kommunen grenser i nord til Tydal og Holtålen, i sørvest til Os i Østerdalen, i sør til Engerdal og i øst til Härjedalen i Sverige. Tettstedet Røros hadde 3 761 innbyggere per 1. januar 2015.

Grunnlaget for Rørossamfunnet var bergverksbedriften Røros Kobberverk og byen omtales følgelig som Bergstaden eller rettere Sta’a på lokal dialekt. Det er store kulturminneinteresser i området, og hele Røros bergstad og Circumferensen står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. I Røros kommune finner du to nasjonalparker, Femundsmarka nasjonalpark og Forollhogna nasjonalpark.

Røros har en kulderekord på –50,4 °C, satt 13. januar 1914, og er dermed et av de kaldeste stedene i Norge. Denne temperaturen er den laveste som er målt i Sør-Norge.[3] Varmerekorden ble satt i juli 2008 og lyder på 30,7 grader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *