Ving åpner suksesshotell på Kypros neste sommer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I juni åpner Ving endelig dørene til sitt tredje Ocean Beach Club-hotell, denne gang på Kypros. Med strandbeliggenhet og rom med direkte bassengutgang retter hotellet seg mot den stadig voksende kundegruppen som vil bo ekstra bra i ferien.

– Ocean Beach Club-konseptet har vært en suksess fra vi åpnet det første hotellet på Kreta for seks år siden. Da vi lanserte Ocean Beach Club på Gran Canaria i vinter var det utsolgt allerede før de første gjestene kom,

Tonje Løkaas Fossum, kommunikasjonsdirektør , Ving.

Vings tredje Ocean Beach Club åpner i Ayia Napa på Kypros 30. juni med de lekre strendene Sandy Bay og Nissi Beach som nærmeste naboer.

– Hotellet har alt fra ett-roms suiter med kombinert sove- og oppholdsrom til romslige to-roms leiligheter for fire personer med direkte utgang til privat, delt basseng. Alle gjestene har dessuten tilgang til fasilitetene på Vings Sunwing Sandy Bay Bach som ligger rett ved siden av, fortsetter Fossum.

Lite og personlig med nordisk design

Hun mener mye av hotellsuksessen ligger i lekker, nordisk design som appellerer til nordmenn.

– Ocean Beach Club er perfekt for familier som vil kombinere det beste fra våre populære Sunwing-hotell med smakfull, nordisk design i litt roligere omgivelser. Hotellene er små og personlige, og gjestene føler seg mye mer hjemme her enn på store, internasjonale hotell med lysekroner, marmorgulv og butlertjenester, sier kommunikasjonsdirektøren.

Pressemelding: Ving

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *