Widerøe med salgskampanje på internasjonale ruter

widerøe dash8

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Widerøe flyr ikke bare mellom småflyplasser langs den norske kyst. De har også flere ruter til utlandet. Denne helgen kjører de spesialtilbud på deres internasjonale ruter. Så kanskje du kunne finne deg en god pris på en reise du allikevel planlegger? Eller at du får lyst til å ta en ekstra tur?

Du må som nevnt bestille billetten senest på søndag 19. juni, og reiseperioden for tilbudet er fra 1. september til og med 29. oktober.

Tilbudene er som følger:

  • Fly til Aberdeen fra Bergen eller Stavanger.  Priser fra 750,- en vei.
  • Fly til Gøteborg fra Oslo.  Priser fra 550,- en vei.
  • Fly til København fra Haugesund (flys mandager, fredager og søndager), Kristiansand eller Sandefjord.  Priser fra 650,- en vei.
  • Fly fra Gøteborg til Oslo. Priser fra SEK 550,- en vei.
  • Fly fra København til Haugesund (mandager, fredager og søndager), Kristiansand eller Sandefjord.  Priser fra DKK 449,- en vei.

Som vanlig er antall plasser på de billigste plassene begrenset så det lønner seg å være raskt ute. Du tjener EuroBonus-poeng på alle disse rutene.

Dersom du fortsatt sitter og leter etter gode forslag til ferieturer nå i sommer, kan vi minne om Singapore Airlines sin kampanje på billetter i deres Business Class. Denne salgskampanjen skrev vi om tidligere, og du kan lese hele historien på denne linken. Det fine er at de forlenget kampanjen slik at du nå kan finne disse billige billettene helt frem til 27. juni. Så det er enda tid igjen til å gjøre et kupp.

God tur!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *