Hilton åpnet sitt første hotell i Manila

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

15. juni var åpningsdagen for Hilton Hotels-kjeden sitt første hotell siden 2011 på Filippinene. Hotellet ligger i Manila og er deres luksus-brand Conrad. Og navnet, Conrad Manila selvfølgelig.

Hilton hadde tidligere et hotell på Filippinene. Det lå på Mactan-øya ved Cebu, men ble solgt til Mövenpick hotels i 2011. Siden har de vært en av meget få internasjonale kjeder som ikke har vært representert i dette landet.

Det splitter nye hotellet ligger flott til nede ved Manila Bay, bare kort vei til Ninoy Aquino International Airport. Dessuten er hotellet inkorporert i kjøpesenter-giganten Mall of Asia som byr på et enormt utvalg av butikker og serveringssteder, og ikke minst Mall of Asia Arena som er et innendørs stadion med plass til 16 000 personer. Her gjennomføres det både konserter og idrettsarrangementer. I en by hvor hver dag byr på over 30 varmegrader, er det kanskje ikke så dumt å ha slike ting innendørs. Med aircondition forhåpentligvis.

Hotellet byr på 347 værelser, hvor en stor andel er suiter. Rommene har enten utsikt mot Manila by eller mot sjøsiden i Manila Bay. Alle er utstyrt med 42 flatskjerms HDTV, Internett-tilgang via både kabel og trådløst, Nespresso kaffemaskin, Bluetooth-styrt entertainment technology og hydrotherapy rain showers. Romprisene starter på 7 500 Filipinske Piso, eller knapt 1 400 norske kroner. For et Executive room må du legge på drøye 600 kroner. Og vil du ha enda større og bedre rom, koster det ekstra. Så hotellet går ganske så høyt ut prismessig, i en by hvor luksushotellene normalt er ganske lavt priset sammenlignet med andre asiatiske storbyer.

Conrad Manila jr suite
Junior suite
Conrad manila rom 2
King Deluxe Room
Conrad Manila rom
King Deluxe Room

Hotellet satser på både forretnings-gjester og turister. Skulle du ønske å holde en fest eller konferanse der, har de 2 store ballrooms og flere møterom tilgjengelig. Hele 6 restauranter byr hotellet på, og gjester i deres Executive Rooms og Suiter har i tillegg tilgang til en egen Executive lounge. Utendørs svømmebasseng byr også hotellet på, og der kan du plaske rundt mens du ser ut på skipstrafikken i Manila Bay.

Hotellet er eid av SM Hotels and Conventions Corporation, som også eier Filippinenes største kjede av kjøpesentere, SM Malls, men hotellet skal drives av Hilton Hotels. Conrad brandet går for å ha femstjerners hoteller og ligger dermed i det øverste luksusklassen av hva Manila kan by på av hoteller.

Conrad Manila 2

Hotellet ledes av General Manager, tyske Harald Feurstein. Han har hatt diverse lederjobber på hoteller i Asia siden 1994 og kom senest fra tilsvarende jobb ved Conrad i Bangkok, og før det fra Hilton i Pattaya.

Dette er ikke det eneste Conrad-hotellet som skal åpne i år. Av andre nye hoteller i kjeden finner vi Conrad Makkah i Saudi-Arabia, Conrad Pune i India, Conrad Guangzhou og Conrad Xiamen i Kina, Conrad San Luis Potosi, Conrad Fort Lauderdale og Conrad Chicago i USA. Så det er en stor utvidelse Hilton og deres Conrad brand skal gjennom i år.

Conrad Manila kart
Hotellets beliggenhet. Bilde fra Google Maps

Alle bilder Hilton Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *