Turkish Airlines business class til Asia fra 12 492,-

Solnedgang i Phuket, Thailand

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Østen kaller! Akkurat nå finner vi svært godt priser til Asia med Star Alliance-selskapet Turkish Airlines. Tilbudene gjelder med avreise fra Stockholm og tilgjengeligheten ser ut til å være ganske bra.

Vil du reise rimelig og behagelig til Asia kan du akkurat nå gjøre et kupp på flere asiatiske destinasjoner med Star Alliance-selskapet Turkish Airlines. Reiseperioden er fra september og helt fram 31. mai 2020. Siste frist for å bestille er 31. juli, men husk at det som alltid er begrenset antall seter til denne prisen. Opphold på minimum tre døgn eller natt mellom lørdag og søndag kreves for å få de beste prisene. Posisjonering til Stockholm kan gjøres både enkelt og rimelig fra flere norske byer.

Istanbul, Tyrkia
Gjør en gratis stopover i Istanbul på veien. Foto: Selim Çetin Pexels

Vil du oppleve mer enn bare den flotte loungen på flyplassen i Istanbul når du mellomlander? Da kan du gjøre en gratis stopover i Istanbul på veien med inntil to netter gratis i fem-stjerners hotell.

Tilbudet

Vi har funnet de beste prisene ved å bruke Google Flights og Momondo. Tilgjengeligheten ser ut til å være ganske god på de fleste rutene, så lenge du er litt fleksibel på reisetidspunkt.

Singapore, Singapore (SIN)Fra kr. 12 492,-
Ho Chi Minh-byen, Vietnam (SGN)Fra kr. 13 137,-
Phuket, Thailand (HKT)Fra kr. 13 213,-
Manila, Filipinene (MNL)Fra kr. 13 245,-
Turkish Airlines Business Class til Asia
Skjermdump fra momondo.no
Kart fra gcmap.com

Bonuspoeng

Turkish Airlines kampanjebilletter i business class ligger bookingklasse J, som gir 100% opptjening til SAS EuroBonus. Ikke all verden med andre ord, men likevel helt greit med tanke på prisen. En tur/retur-reiser til Manila vil for eksempel gi deg 14 080 poeng. Du kan selvfølgelige også kreditere poengene til andre bonusprogrammer i Star Alliance.

I tillegg kommer eventuelle poeng du opptjener på posisjoneringen.

Turkish Airlines Business Class

Turkish Airlines business class har et godt renommé blant våre lesere for å levere et solid produkt og god service i business class. Det harde produktet er kanskje ikke helt på nivå med de beste i klassen, men med selskapets nye Boeing 787 Dreamliner introduseres også en ny og moderne business class-kabin.

Turkish Airlines er også et av svært få, om ikke det eneste europeiske flyselskapet som tilbyr skikkelig business class med bedre seter på sine europeiske ruter. Dette gjelder riktignok ikke alle selskapets fly, men stadig flere.

Takk til Steffen som første publiserte dette tilbudet på InsideFlyer.de.

Forsidefoto: Arek Socha / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *