Kjøp Hilton Honors-poeng med 100% bonus

Få 100% bonus når du kjøper Hilton Honors-poeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hilton Honors er igjen ute med en kampanje hvor du får dobbelt opp når du kjøper 10 000 poeng eller mer. Kampanjen var fram til 22. oktober 2019.

Hilton Honors-poeng koster vanligvis én amerikansk cent, eller cirka 9 øre omregnet til norsk valuta. Med denne kampanjen kan du derfor kjøpe bonuspoeng til rundt 4,5 øre.

For øyeblikk er du begrenset til å kjøpe 80 000 poeng, eller 160 000 poeng med den ekstra bonusen. Dette er i henhold til betingelsene, som sier at du kan kjøpe 160 000 bonuspoeng per år. Denne begrensningen er tydeligvis etter eventuelle bonuser.

Tilbudet har ingen egen kampanjeside denne gangen. For å benytte deg av tilbudet logger du inn på Hilton Honors-kontoen din og går til denne siden hvor du kan kjøpe bonuspoeng.

Hilton Honors - kjøp poeng få bonus

Er det verdt det?

Etter at Hilton Honors gikk over til dynamisk prising av bonusovernattinger, er det vanskelig å komme 4,5 øre per poeng i verdi ved uttak. Vår kollega Craig Sowerby i InsideFlyer.co.uk har regnet på verdien av Hilton Honors-poeng etter den siste devalueringen og kom fram til at det i utgangspunktet er vanskelig å forsvare en verdsettelse over 3,5 øre per poeng.

Når det er sagt er det likevel flere måter å komme godt ut av å kjøpe poeng og bruke de med en gang. Noen av de beste forslagene vi har for å få mest mulig for poengene er:

  • Dyrere luksushoteller som for eksempel Conrad Maldives
  • Bestillinger i høysesong på hoteller som fortsatt har makspris på bonusovernattinger.
  • Femte natt gratis på bonusovernattinger for Silver, Gold og Diamond-medlemmer.
  • Hoteller med poengpris på 5 000, 10 000 eller 20 000 bonuspoeng per natt (det skal sies at det ikke er mange igjen).

Denne artikkelen ble først publisert av Craig Sowerby for InsideFlyer.co.uk.

Foto og grafikk: Hilton

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *