Widerøe med tidenes storsatsning på direkteruter i nord

Forbedrer rutetilbudet Widerøe Black Friday best i europa

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I tillegg til storsatsning på direkteruter fra en rekke nye destinasjoner i Nord Norge, kommer Widerøe med flere direktenyheter til Lofoten. Fra 30. mars kan Lofotværingene reise til Tromsø både fra Svolvær og Leknes.

Oslo

-Vi er utrolig glade for endelig å kunne dele denne strålende nyheten, sier Administrerende Direktør i Widerøe Stein Nilsen.-Vi har laget et ruteprogram som gir Lofotværingene et direktetilbud til Oslo mandag, torsdag, fredag og søndag. Det samme kan vi nå tilby Helgelendingene. Vesterålingene får direkte avgang til Oslo tirsdag, torsdag og lørdag i sommerferien. Dette er selvsagt også svært gode nyheter for reiselivsnæringen og gir betydelig økt kapasitet direkte inn til landsdelen, fortsetter han.

Tromsø

Nå kan Lofotværingene endelig reise direkte til Tromsø uten å legge turen via Bodø. Dette er svært gode nyheter, både for reiselivsnæringen, pasienter og forretningsreisende som har hyppige turer til Tromsø. Widerøe har også sørget for god korrespondanse inn det øvrige rutenettet, noe som forenkler reisen betydelig dersom passasjerene skal videre til Finnmark og Nord Norge for øvrig.

Videre forbindelser

Rutetabellen for øvrig vil fortsatt være slik at det er mulig å reise fra Lofoten til Oslo via Bodø, og nå også via Tromsø. Det samme gjelder for Helgeland. Det vil fremdeles være god tilknytning til Oslo via Bodø og Trondheim, i tillegg til de daglige direkteavgangene.

Et bedre totaltilbud

-En av de største utfordringene til reiselivet i nord er tilgjengelighet, sier Administrerende Direktør i NordNorsk Reiseliv Trond Øverås. Lanseringen av disse direkterutene er derfor strålende nytt for reiselivsnæringen i nord. Dette gjør at vi kan fly dem direkte til opplevelsene på en helt annen måte enn tidligere. I tillegg blir det mye lettere for turisten å kombinere flere av de fantastiske reiselivsproduktene som Nord-Norge har å by på, avslutter Øverås.

Pris

Avgangene blir lagt i booking i løpet av de neste to ukene, og for å feire tidenes satsning på direkteruter i nord har vi et eget ruteåpningstilbud med priser helt ned i kr 850 én vei. Her er det første mann til mølla som gjelder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *