BA: Digger du jazz er ruten til New Orleans noe for deg

advarer

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways (BA) har i dag 20 oktober 2016, kunngjort at de planlegger gjenopptakelse av ruten til New Orleans. Dette er å regne som et come-back, da BA mellom mai 1981 og oktober 1982  fløy ruten 3 ganger ukentlig London Gatwick – New Orleans – Mexico city med L1011 Tristar.

I fra den 27 mars 2017 vil flyselskapet som er medlem av OneWorld alliansen, fly mellom London Heathrow og New Orleans 4 ganger i uken med en Boeing 787-8 Dreamliner. Flyet er innredet med 35 Club World business class, 25 premium økonomi, og 154 økonomi seter.

Denne ruten blir første non-stop transatlantisk rute på 35 år, så det er store nyheter for regionen. Interessant er det at også Condor vil lansere flyvninger mellom New Orleans og Frankfurt. Denne ruten startes opp i mai neste år.

Justin Watt - Justinsomnia: Spring Break New Orleans.
Justin Watt – Justinsomnia: Spring Break New Orleans.

Bakgrunn

New Orleans er den største byen i den amerikanske delstaten Louisiana. Byen ble grunnlagt av franskmenn i 1718 under navnet Nouvelle-Orleans og er i dag en populær turistdestinasjon. Byen er kjent for sin løsslupne atmosfære, rike kulturliv og særegne mattradisjoner.

Med beliggenhet ved Mississippi-elvens utløp i Mexico-gulfen, har byen gjennom tre århundrer vært et viktig knutepunkt for handel og kulturutveksling mellom forskjellige folkeslag. Utøvelsen av afrikanske musikalske tradisjoner rundt det sentrale torget Congo Square i den idag historiske bydelen French Quarter. Samt oppblomstringen av musikalske klubber i prostitusjonsstrøket Storyville, gjør at byen ofte regnes som arnestedet for musikksjangeren jazz.

Bestillinger kan gjøres på www.ba.com, Medlemmer av British Airways Executive Club opptjener Avios og Tier miles på ruten.

Kilde: Routes-online.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *