JET AIRWAYS EKSPANDERER I EUROPA

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det indiske private flyselskapet Jet Airways fortsetter sin ekspansjon i Europa. De europeiske knutepunktene er Amsterdam og Paris, der passasjerer fra mange europeiske land reiser videre til først og fremst India og Nord-Amerika.

Flyselskapet, som er kjent for sin varme indiske service og gjestfrihet, tilbyr nå flere rutemuligheter sammen med sine code-share-partnere KLM Royal Dutch og Delta Airlines.

Ekspansjonen innebærer blant annet at Jet Airways setter inn en ny Boeing 777-30ER på ruten mellom Amsterdam og Bombay fra og med den 30. oktober. Samme dag utvides også forbindelsen mellom Paris og Bombay, noe som innebærer bedre forbindelser fra og til enda flere destinasjoner i Europa.

Jet Airways Bombay

– Vi er svært stolte over å kunne sette inn ett nytt fly på linjen mellom Amsterdam og Bombay. Det gjør at vi lettere kan møte den økte etterspørselen på denne viktige ruten i en tid når bedrifter og investeringer mellom regionene øker. Vi er også svært glade over at den nye ruteplanen mellom Paris og Bombay tilbyr kundene våre flere muligheter til å fly via Paris, sier Gilbert George, Jet Airways Vice President – Continental Europe and Americas.

Med den nye rutetabellen fra Paris til Bombay øker forbindelsene fra og til europeiske destinasjoner som f.eks. Barcelona, Berlin, Birmingham, København, Dublin, Frankfurt, Genève, Madrid, Manchester, München, Nice, Oslo, Praha, Stockholm, Stuttgart, Wien og Zürich. I Nord-Amerika blir forbindelsene bedre fra og til Boston, Chicago, Cincinnati, Houston, Los Angeles, Miami, New York, Newark, San Francisco, Washington, Vancouver, Montréal og Mexico City.

Ny fokus nå også på Norden

I Norden er India og Nord-Amerika svært viktige destinasjoner, både for forretningsreisende og turister. Over 500 nordiske bedrifter er representert i India. Dessuten vil forretningsrelasjonene mellom Europa og Canada bli styrket ytterligere i løpet av 2016 når frihandelsavtalen mellom regionene skal tas i bruk.

– Vi ser en økning i antall nordiske forretningsreisende til India og Nord-Amerika og vi merker at mange nordiske bedrifter som driver handel med India vil fly med et privat indisk flyselskap. Det nordiske markedet blir derfor enda mer interessant for Jet Airways på global basis. Gjennom samarbeidet med vår partner KLM kan vi nå tilby ytterligere forbindelser fra flere destinasjoner i Norden til f.eks. Delhi, Bombay og Toronto via Amsterdam eller Paris, sier Gilbert George.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *