SAS: Ytterligere devaluering av EuroBonus ?

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Kort tid før jul serverte vi nyheten om devaluering av SAS sitt lounge tilbud. Kun kort tid etter blir Sølv- og Gull medlemmene av SAS EuroBonus presentert for ytterligere en reduksjon av medlemsfordelene.

Velkommen til EuroBonus, Nordens ledende lojalitetsprogram. Når du blir medlem, kan du begynne å opptjene poeng på flyreiser, hotellopphold, billeie, shopping – og til og med på dine daglige innkjøp. Opptjente poeng kan du benytte hos SAS eller våre mange partnere.

EuroBonus gjør din reise enklere, mer behagelig og mer lønnsom!

Uttakmulighetene omfatter alt fra flyreiser, oppgraderinger, hotellopphold, gavekort til mange andre tilbud fra våre partnere. Som EuroBonus-medlem får du flere fordeler, jo mer du flyr. Som en lojal kunde vil du snart få tilgang til fordeler som vil gjøre reiseopplevelsen enda bedre. Hva venter du på?

I denne runden av devaluering av lojalitet-programmet, er det muligheten for å bestille billetter på den såkalte «Beste tilgjengelighet på bonusreiser – med rabatt på SAS og Widerøe. Bestill minst 14 dager i forveien» som står for tur.

I realiteten har denne funksjonen vært en mulighet for å kunne «kjøpe» billetter, og konvertere opptjente bonuspoeng til cash som i kontanter. Som medlem av lojalitets programmet, har man fått henholdsvis 10% rabatt som Sølv medlem og 20% rabatt som Gull medlem. Dette er nå redusert til 5% og 10%.

EuroBonus endring uten varsel

Nok en gang blir medlemmer av programmet utsatt for en endring av vilkårene helt uten varsel. Diskusjonen er i full gang i vårt forum.

https://insideflyer.no/forums/threads/sas-med-julegave-til-ebd.6971/

Ved forrige devaluering av medlemsprogrammet nådde saken Dagens Næringsliv som hovedoppslag. Hva mener du om endringene ?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *