Norwegian med 14 prosent passasjervekst i september

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegians trafikktall for september, viser at nærmere 2,8 millioner passasjerer valgte å fly med selskapet denne måneden, en økning på 14 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Fyllingsgraden var nesten 90 prosent, opp 1,2 prosentpoeng. På langdistanserutene var fyllingsgraden 96 prosent og passasjerveksten 50 prosent.

Totalt 2 778 806 passasjerer valgte å fly med Norwegian i september, 343 566 flere enn samme periode i fjor. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 21 prosent og kapasitetsveksten (ASK) økte med 19 prosent.

– Vi er godt fornøyd med at den positive passasjerutviklingen fortsetter med god fyllingsgrad i alle markeder. Ikke minst er vi svært godt fornøyd med at stadig flere reisende velger Norwegian mellom USA og Europa og Europa og Asia.

Bjørn Kjos, Konsernsjef i Norwegian.

Punktlighet

Norwegian gjennomførte 99,5 prosent av de planlagte flygningene i september. Punktligheten var på 79,6 prosent.

Norwegians flåtefornyelse fortsetter med leveranse av til sammen 21 fabrikknye fly i 2016. To fabrikknye Boeing 737-800 ble levert i september. Med en gjennomsnittsalder på 3,6 år, er Norwegians flyflåte blant de mest moderne og miljøvennlige i verden.

Kilde: Norwegian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *