Nye flyruter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har tidligere meldt om at Widerøe har planer om store kutt i sine ruter i Sør-Norge og til utlandet. Her gir vi deg litt informasjon om andre ruteendringer vi har fanget opp i det siste.

 • Iberia Express åpner nye ruter fra Madrid til Oslo og Gøteborg sommeren 2016. Det blir 2 ukentlige avganger som starter opp henholdsvis 18. og 20. juni. Iberia har et stort rutenett ut av Madrid og er medlem av OneWorld alliansen. De er spesielt gode på ruter til Sør- og Mellom-Amerika. Sist gang Iberia fløy på Norge var på slutten av nittitallet da Iberia hadde ruter fra Oslo og Helsinki til Barcelona og Madrid som møttes i Hamburg som ga en viss fleksibilitet men tok lenger tid.
 • KLM åpner ny rute til Salt Lake City. Ruten starter opp den 5. juni og flyr torsdager og lørdager. Fra 4. juli kommer det også en tredje ukentlig som vil gå på mandager. Alt tyder på at dette vil bli en sommerrute, og den vil bli operert med en Airbus A330-200. Som følge av dette vil KLM ikke gjenåpne sin sommerrute mellom Amsterdam og Dallas.
 • Austrian åpner ny rute til Havanna. Ruten starter dog ikke før 26. oktober 2016 og vil bli operert 1 gang i uken med en Boeing 767-300. Ruten vil kun bli operert i vinterhalvåret.
 • Lufthansa åpner ny rute fra München til Debrechen i Ungarn. Ruten vil flys 3 ganger i uken fra 11. april med en Canadairjet CRJ900.
 • Air Baltic åpner 28. mai 2016 ny rute fra Riga til Reykjavik på Island. 2 ganger i uken vil en Boeing 737-300 maskin fly denne ruten.
 • Lufthansa legger ned sin rute mellom Frankfurt og Kuala Lumpur fra mars 2016. Ruten har vært operert med en Airbus A340-300 med kun Business Class og Economy Class.
 • Air France åpner ny rute fra Paris til Teheran den 10. april med 3 rundturer i uken. Det er en Airbus A320 som skal brukes på ruten. Air France la ned denne ruten i 2008 hvor de frem til da benyttet Airbus A330 og A340 på ruten.
 • Brussels Airlines starter i april 2016 ny rute fra Brüssel til Toronto. Ruten vil bli operert 6 ganger i uken med en Airbus A330.
 • Air France åpner ny rute fra Paris Orly til New York JFK fra juni 2016. Ruten vil bli operert daglig med en 3-klasses Boeing 777-200.
 • De siste 2 rutene mellom USA og Dubai, operert av Amerikanske selskaper blir nå lukket ned. Delta Airlines sin rute mellom Atlanta og Dubai, og United sin rute fra Washington DC til Dubai blir lagt ned fra henholdsvis 11. februar og 24. januar 2016. I tillegg legger Lufthansa ned sin rute mellom München og Dubai fra 9. april.
 • I mai 2016 åpner Sky Team medlemmet Aero Mexico en ny rute 3 ganger i uken fra Mexico City til Amsterdam. Ruten vil bli operert med en Boeing 787-8 Dreamliner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *