Hilton Hotels tilbyr doble bonuspoeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter at det ble kjent at Starwood kjeden og Marriott kjeden skulle slå seg sammen, har de andre store hotellkjedene gjort mye for å posisjonere seg. Det har vært både tilbud om statusmatch og kampanjer på ekstra bonuspoeng.

Nå har også Hilton Hotels meldt seg på i kampen om kundene. Hilton kjedens bonusprogram heter Hilton HHonors. Hotellkjeden har lansert en kampanje (som de også har brukt før) hvor du kan velge om du vil ha doble poeng til din Hilton HHonors konto eller om du vil ha doble poeng til ditt foretrukne bonusprogram hos et flyselskap. Hilton samarbeider med 60 flyselskapers bonusprogrammer så her er mulighetene mange.

Dette tilbudet gjelder for overnattinger i perioden 1. januar til 30. april 2016. Hvis du klikker på denne linken, vil du finne nedenstående bilde hvor du kan velge hvilke doble poeng du vil ha.

1812 04

 

Dersom du allerede er medlem av Hilton HHonors, anbefaler vi deg å melde deg på denne kampanjen nå. Selv om du ikke har planer om opphold nå, skader det jo ikke å melde seg på kampanjen i tilfelle det dukker opp overnattingsmuligheter på et Hilton Hotell i denne perioden. Vi anbefaler også at du velger doble HHonors poeng da man dessverre får minimalt med poeng til «airline miles».

Vær obs på at når du registrerer deg vil du få opp en litt rar melding først som sier at du ikke kvalifiserer for 1 000 ekstra poeng. Det gjelder kun for dem som har et Hilton HHonors AmEx kort. Det kortet er ikke tilgjengelig i Norge. Men du kan klikke deg videre til doble poeng fra den siden og da er det bare å klikke i vei på ditt ønskede valg. Og når du har lagt inn ditt Hilton HHonors medlemsnr og passord kommer den nedenstående beskjeden opp, og da er alt i orden.

1812 05

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *