Statusmatch fra Hilton Honors til Nordic Choice Club

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I anledning at Nordic Choice Hotels har tatt over det tidligere Hilton Copenhagen Airport, tilbyr de nå statusmatch fra Hilton Honors til Nordic Choice Club. Dette tilbyr en ypperlig mulighet til å også få status i Nordic Choice Club om du alt har status i Hilton Honors.

Nordic Choice Hotels lanserte denne kampanjen for å få med tidligere Hilton-kunder over til sitt program, etter at de den 1. april tok over tidligere Hilton Copenhagen Airport Hotel. Det nye hotellet har fått navnet Clarion Hotel Copenhagen Airport. Du kan lese mer om muligheten for statusmatch her, og vår guide til Nordic Choice Club finner du her.

Nordic Choice Club skriver følgende om statusmatch-tilbudet (oversatt fra dansk til norsk):

I perioden 1. april til 30. juni 2017 gir vi deg samme nivå her hos oss i Nordic Choice Club som du har i Hilton Honors – helt gratis. Vi ønsker nemlig at du skal ha en rekke fordeler med oss innen ferien starter.

Frem til den 30. juni tilbyr Nordic Choice Club statusmatch fra Hilton Honors. Dette er med andre or den god mulighet til å få gode fordeler fra starten av om du ønsker å bo på Nordic Choice-hoteller.

Vilkår for statusmatch

Du finner link for siden hvor de tilbyr statusmatch her.

Det eneste du behøver å gjøre, er å laste opp dokumentasjon på at du har status i Hilton Honors. Eksempler på dokumentasjon på dette er:

  • Ditt medlemskort
  • Et skjermbilde av nyhetsbrev med informasjon om din konto/status
  • Et skjermbilde av dine transaksjoner
  • Et skjermbilde av din profil med status

Når du har åpnet siden for statusmatch, er det bare å oppgi informasjonen som blir etterspurt før du laster opp dokumentasjon på din nåværende status i Hilton Honors. Dette danner grunnlaget for statusmatchen til Nordi Choice Club. Vilkårene som gjelder for statusmatchen er som følger (orginale vilkår oversatt fra dansk til norsk):

  • Dette tilbudet gjelder kun i kampanjeperioden 1. april til 30. juni for nye og eksisterende Nordic Choice Club-medlemmer
  • Gjelder kun medlemmer i Hilton Honors
  • Nivået du matches til vil vare ut din nåværende periode + 1 år
  • Vi forbeholder oss retten til å ikke matche deg eller matche deg til et lavere nivå hvis dokumentasjonen ikke lever opp til kravene.

Da ditt medlemsnivå i følge vilkårene blir matchet for nåværende kvalifiseringsperiode + 1 år, kan du få over 1½ års medlemsskap på nivået du har blitt matchet til.

Vi takker et av våres aktive medlemmer Niels på den danske søstersiden for å ha delt dette tipset med oss. Det er nemlig mange av være medlemmer som er eksperter på dette – de reiser ofte mye og opplever mye. På vårt forum kan du helt gratis få gode råd og hjelp fra våre medlemmer – der inne er det eksperter på det meste som har med bonusprogrammer å gjøre, og de kan svare deg på nesten alt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *